Manifest De-ale Dianei – blog lifestyle mai puțin glossy

După aproape zece ani de blogging pe subdomeniu, pe Illusion’s Street mai exact, iată că a sosit și ziua în care am simțit nevoia de a evolua. Astăzi am plăcerea de a vă invita pe noul meu blog: De-ale Dianei. Pe primul meu blog voi scrie în continuare povești, versuri și alte lucruri de suflet. Aici, în căsuța nouă, voi veni cu alt gen de articole. Voi veni cu povești din viață, cu lucruri frumoase au mai puțin frumoase și cu mult mai multe lucruri, dar pentru asta se impune un soi de manifest.. Așa că – iată-l!

Manifest pentru De-ale Dianei / Manifest pentru un blog lifestyle mai puțin glossy

Multă vreme am preferat să-mi mențin blogul la nivel de ficțiune. Îmi plăcea, parcă-mi dădea și mie un aer boem. Însă cumva eram luptă de lume. Participând la SuperBlog-ul din primăvara aceasta am simțit parcă o nevoie acută de a spune mai multe, de a trata subiecte mai diverse, mai presante uneori.

M-am gândit care ar putea fi varianta cea mai bună. Sigur, aveam și „străduța” – cum toți îi zic blogului meu vechi. Însă a devenit cam aglomerată, așa că a trebuit să găsesc o altă soluție… Răspunsul a venit cumva singur, dimineața, la cafea. Așa am ajuns să lansez acest blog.

manifest
sursa foto: unsplash.com

Despre blog, subiecte și rubrici

De-ale Dianei, cum am spus, va fi un blog de lifestyle, dar unul mai puțin glossy. De ce? Pentru că viața nu e doar roz – așa cum văd pe la majoritatea influencerilor, dar nu e nici doar albă sau neagră. Viața e plină de nuanțe și drumuri care nu tot timpul sunt line. De aceea, prima categorie de articole de pe blog se numește: Viața în alb, negru și roz. Aici vă voi poveste despre reușite și înfrângeri – ale mele, ale altora…

N-am avut și nu cred că voi avea o viață perfectă, demnă de revistă sau de-un Instragram cu sute de mii de followeri. Însă (cred și sper că) articolele astea vor fi de folos cuiva! Altfel spus: aici veți găsi povești despre viață, povești despre cum uneori o ușă închisă conduce spre un nou drum.

Păstrând totuși și o notă personală, veți afla și unele lucruri despre mine pe care cu siguranță nu le știați. Voi trata unele subiecte despre care nu prea ma văzut că se scrie, dar care sunt totuși importante. Fac asta tot din dorința de a fi de folos cuiva… și o să încep chiar din săptămâna aceasta (deci veți afla foarte curând despre ce e vorba). Mi-ar plăcea ca aceste articole să ajungă la cât mai multe femei, să vadă că nu sunt singure, să-și împărtășească poveștile…

manifest
sursa foto:: unsplash.com

Modificări pe străduță

Așa cum vă spuneam mai sus, „străduța” a început să fie cam aglomerată. Desigur, am gândit acel blog într-un fel în care-mi permite să jonglez cu diverse subiecte, tematici… Dar uneori nu strică puțină ordine!

Nu aș fi putut renunța la locul meu de suflet, nici nu aș fi putut schimba adresa. Cum era vorba aia englezească? Old habits die hard (un soi de „năravul din fire n-are lecuire”, dar într-un mod mai fancy). Ce voi face, în schimb, sunt câteva modificări.

Acolo voi lăsa doar lucrurile de suflet. Aici voi veni cu cele mai… lumești. Voi veni aici inclusiv cu recenziile de carte, de film, cu poveștile de film. Asta pentru a întregi aspectul de blog de lifestyle. Însă îmi propun să nu fac asta într-un mod… sclipicios, v-am spus doar că nu va fi un blog glossy!

Era nevoie de un astfel de blog?

Eu zic că da. E nevoie de repere cât mai apropiate de realitate, nedistorsionate, nefiltrate. Nu zic că eu aș fi cel mai bun exemplu din acest punct de vedere, dar promit solemn să dau tot ce e mai bun!


Sper că acest manifest a reușit să vă convingă măcar puțin și că de-acum încolo mă veți citit și pe De-ale Dianei! În bara laterală găsiți și un buton de subscribe 🙂


P.S. Facebook-ul rămâne același 🙂47 thoughts on “Manifest De-ale Dianei – blog lifestyle mai puțin glossy”

Lasă un răspuns