Concurs De-ale Dianei- 14 mai 2019

concurs
sursa foto: Unsplash.com

Dragilor, țin să vă mulțumesc pentru încurajările și felicitările transmise ieri, atât pe blog, cât și pe Facebook! Mă bucur tare mult că ați înțeles nevoia mea de evoluție și că vă place acest nou loc de joacă al meu!

Sper că vă vor plăcea și articolele pe care le voi posta începând de mâine. Sincer, am ceva emoții căci unele subiecte sunt destul de delicate și diferite față de ce am scris până acum! Mai ales cu articolul de mâine am emoții mai ceva ca la o probă din SuperBlog (veți înțelege de ce când îl veți citi)! Însă mai e ceva până atunci! Prin urmare, las emoțiile deoparte și scriu ce voiam să vă scriu în articolul de azi. (Șiți ce se zice despre vorba lungă, nu? Mi-o plăcea mie să scriu, dar nici așa!)

De fapt, nu-i chiar un articol, ci o invitație la concurs! Ce trebuie să faceți? Abonați-vă la De-ale Dianei – fie prin e-mail (utilizând caseta din bara laterală), fie cu blogul direct din cititorul WordPress. Faceți asta până pe 26 mai 2019, iar pe 27 veți putea câștiga un premiu surpriză din partea mea! (Câștigătorul va fi ales prin intermediul funcției random din Excel și va fi anunțat luni – 27 mai – după ora 16.

Și acesta e doar primul concurs…

Cum mă simt darnică, vă anunț că la fiecare trei luni voi organiza un concurs. Atenție însă: acesta va fi lansat alternativ pe bloguri, deci fiți cu ochii și pe Illusion’s Street!

Încă o mențiune

Cum nu aș vrea să îi dezavantajez pe cei care deja s-au abonat la blog – îi voi lua și pe ei în considerare. Altfel spus, toți cei care se abonează în perioada 13 -26 mai vor fi luați în considerare pentru extragere!

Acestea fiind zise, vă urez succes tuturor!


P.S.

Vă aștept și pe Facebook!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: