Câștigătorul primului concurs de pe blog

câștigătorul
sursa foto: Pinterest

Dragilor, recunosc acum că am avut ceva emoții când am lansat acest blog. Oare o să vă placă? Oare o să înțelegeți nevoia mea de schimbare? Oare o să mă urmăriți și aici? Acestea sunt dintre puținele „oare” pe care mi le-am pus.

Au trecut două săptămâni de când am lansat De-ale Dianei și mă bucur că, încet-încet cititorii Illusion’s Street vin și aici. În plus, mai văd și câțiva cititori noi – exclusivi ai acestui blog. Sigur, mai e mult până departe. Un blog nou, mai ales unul pe domeniu, implică multă muncă. Însă rezultatele se văd.

Eh, nu vă mai lungesc cu vorba. Așa cum v-am promis, astăzi am extras câștigătorul concursului. Eu știu deja cine a câștigat, dar până acolo, hai să vă arăt cum am procedat.

Cum am extras câștigătorul?

Am intrat în Jetpack și folosind datele de acolo am creat un tabel in Excel. În total sunt 32 de abonați în acest moment, nu vă lăsați fraieriți de 3000+ ăla de la bara de subscribe, nu știu de ce Jetpack-ul îmi numără și fanii paginii de Facebook. (Puțin? Mult pentru un blog nou? Nu contează… e de muncă, v-am zis, dar îmi place).

Odată introduse toate datele în Excel, mi-am setat funcția randbetween. Am apăsat ENTER și…

câștigătorul

Câștigătorul a fost ales numărul 30. Eh, hai că nu vă mai țin în suspans!

câștigătorul

@ecaleopi a avut noroc de data aceasta! Felicitările mele! Te rog să mă contactezi (fie prin formularul de contact, fie pe Pagina de Facebook) până la finalul săptămânii pentru a intra în posesia premiului tău: o carte la alegere în valoare de maxim 50 de lei!

Vor mai fi concursuri, așa că fiți cu toții pe fază! Niciodată nu veți ști când voi lansa următorul concurs (sau unde, că am două bloguri acum!).

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: