Jurnal – 29 iunie 2019

Scriu această filă de jurnal cu o cafea alături și niște Maroon 5 în boxe. E sâmbătă. E sfârșit de iunie. Aerul poartă cu el un iz sărat de vacanță la mare… Sunt oare singura ce are impresia asta? În fine…

jurnal

sursa: unsplash,com

Jurnal

…de suflet

Mi-am petrecut săptămâna aceasta numărând. Zile. Întâmplări. Fețe. Borne kilometrice și borne ale vieții. Planuri. Povești – mai ales povești. În rest… am muncit de mi-au sărit capacele. Pff… simt cumva nevoia unui concediu. Sau măcar să nu mă mai trezesc dimineața sperând că nu voi pierde autobuzul. 🙂

Am și cititVara în care mama a avut ochii verzi. Încă mai am puțin din ea. Deși nu are multe pagini, înaintez greu. Asta pentru că mă sfâșie. E una dintre cărțile acelea care te schimbă definitiv și irevocabil.

Ba chiar am și învățat. Sunt două lucruri pe care nu încetezi să le faci în viață: să ai nevoie de mama și să înveți. (Asta indiferent de vârstă, de experiență). Lecția mea de săptămâna aceasta a fost că nu trebuie să mai amân lucrurile, nu mereu totul se așează așa cum vreau. Timpul nu stă în loc pentru nimic.

…pragmatic

Astăzi, după cum am zis e sâmbătă. Ar fi trebuit să fie ziua mea de făcut curat, dar cum e sărbătoare vreau să scriu ceva mai mult. Fila asta de jurnal e doar începutul. Ah – și o să fac cumpărături!

Pe bloguri e bine, deși am multe planuri, pentru ambele. Veți vedea curând 🙂 Noi rubrici, noi povești, noi idei… Cumva, Spring SuperBlog-ul mi-a reaprins pofta de blogging. (Am mai spus asta, știu, dar o repet.)

Aici, pe De-ale Dianei – toate bune. Atât recenzia volumului Castele de Nisip, cât și articolul despre copii au fost tare bine primite. Lucrul acesta mă bucură nespus.

Pe Illusion’s Street am scris mai puțin. Dar promit să mă revanșez azi.

Pe rețelele sociale – cum nu prea am scris pe celălalt blog, am început să distribui pe Facebook episoade din Martha. Aici, feedback-ul mă copleșește de-a dreptul. Încă un lucru notabil este că am creat un sondaj pe Facebook – intrați și voi și votați, dacă nu ați făcut-o deja:

Cam atât pentru azi. Voi ce mai faceți, dragilor?


Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: