Câștigătorul celui de-al doilea concurs

sursa foto: Unsplash.com

Dragilor, din păcate o situație neașteptată m-a ținut ieri departe de tehnologie. Prin urmare, nu am putut să realizez la timp extragerea concursului lansat săptămâna trecută. Îmi cer scuze pentru acest lucru, dar probabil știți și voi cum e: între o postare și alta, viața reală se desfășoară în voie… (Am setat chestionarul în așa fel încât să se închidă, deci nimeni nu a mai putut participa după expirarea timpului).

Însă, înainte de a trece la extragere, vreau să vă spus că feedback-ul primit este tare valoros pentru mine. Mi-ar fi plăcut să participe mai multe persoane, altfel el ar fi fost și mai concludent, dar chiar și așa e extrem de valoros. (Probabil e de vină și perioada asta în care cu toții căutăm să stăm cât mai mult dincolo de ecrane).

Iată, pe scurt, ce am reținut din feedback-ul vostru:

Tema Rezultat Ce am învățat
Design Media notelor: 9,31 Probabil tema blogului mai are nevoie de ceva îmbunătățiri. De când am lansat blogul, am mai făcut ceva modificări și o voi mai face pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor.
Apreciere conținut Media: 9,69 Mai am un pic sau un pic mai mult de lucru 🙂
Rubrica preferata + despre ce să scriu mai des Răspunsurile coincid: cărți, călătorii, jurnal
Alte canale pe care pot fi urmărită blog Illusion’s Street: 100%; Facebook blog Illusion’s Street: 87,5%, Instagram: 50% Mai am ceva de lucru la capitolul Social Media
Dacă aș scrie o carte, ai cumpăra-o? Da: 63%; Nu: 0%; Nu știu: 37%

Pe scurt, am învățat câteva lucruri cu adevărat utile (zic eu). Vă mulțumesc tuturor pentru feedback-ul sincer. De asta aveam nevoie. Și acum să trecem la extragere.

Câștigătoarea concursului este Almona 🙂 Felicitări! Voi lua legătura cu tine curând 🙂 Iar voi – fiți pe fază. Nu și când (sau unde) lansez următorul concurs!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021