„Buna ke faki frumoas-o” și alte replici de agățat de pe net

replici de agățat de pe net

sursa foto: @jeshots pe unsplash.com

E dimineață. Încerc să mai fur puțin timp pentru mine înainte de a mă avânta în tumultul treburilor casnice. Îmi fac o cafea. Pornesc și laptopul, pun niște Maroon 5. Opresc focul, îmi torn cafeaua în cana preferată, pun un pliculeț de stevia (că-s la dietă) și un pic de condiment pentru cafea (scorțișoară, cardamon – chestii din astea). Mă așez în fața laptopului fredonând Wake Up Call.

Verific mai întâi blogurile: nimic nou. Iau o gură de cafea și intru pe Facebook. Văd că am un mesaj pe pagina blogurilor. Intru curioasă și… iar e tipul ăla mi-a scris simplu „Iubire?”. Măcar a scris corect de data asta căci mă săturasem de „frumoas-o” și alte formulări agramate. Pfff, dar mi-a ajuns până peste cap. Omul ăsta chiar insistă de ceva zile, deși eu nu i-am răspuns la niciun mesaj. Block. Mai iau o gură de cafea. Oare sunt singura sătulă să citească replici de agățat scrise agramat?

Ar trebui să fiu mândră că primesc astfel de mesaje – mi-a spus odată unul care tot încerca să se bage în seamă pe Instagram. Însă a avut norocul de a mă prinde într-o pasă suficient de proastă pentru a-l trimite înapoi de unde a venit. Da, sigur! Un astfel de mesaj era fix ceea ce-mi lipsea!

Un sfat pentru toți tipii care cred că un „Bună ke faki” îți garantează o întâlnire cu o domnișoară: ei bine, să știi că nu impresionezi nici cu poza la bustul gol, nici cu poza lângă mașina care e sau nu a ta, nici cu limbajul. Un al doilea sfat: investește într-o carte de gramatică și, eventual, într-un dicționar. Și nici nu veni cu replici de agățat rupte din filme gen: „tea durut knd a-i kzut din cer”, că nu merg nici măcar dacă știi să le scrii corect. Un al treilea sfat: înainte de a porni o discuție, măcar verifică dacă nu cumva tipa e într-o relație. Cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat să primesc un mesaj în care mi se promitea marea cu sarea, o relație serioasă, o casă, etc., etc. Așa, direct, când eu nici nu cunoșteam persoana respectivă. Ba mai mult, eu deja aveam ceea ce promitea.

Eu sunt norocoasă, totuși. Măcar am primit doar replici de agățat agramate. Altele au primit și poze destul de… revelatoare. Pe bune? Oare tipii ăștia nu se gândesc că așa mai mult dezgustă decât incită?

În fine, mai bine revin la cafeaua mea și la lucrurile pe care trebuie să le fac. Cu siguranță voi primi ceva hate pentru articolul ăsta, tot de la masculii veritabili care scriu astfel de mesaje. O să fiu numită „cifută” în cel mai bun caz, în cel mai rău, atributul se va termina tot în ultimele trei litere. Dar ce contează? Nu-i nici prima, nici ultima dată.

Ah, nu pot încheia fără să pun o întrebare doamnelor și domnișoarelor:

Care-i replica de agățat pe care o detestați cel mai mult?

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: