De ce mă înscriu la SuperBlog? sau Despre superblogoză

superblog de toamna
sursa: unsplash.com

De la 1 septembrie au început înscrierile în competiția SuperBlog. Evident, nici eu nu pot lipsi de la linia de start. Știu, viața mea e plină de neprevăzut și-n timpul săptămânii trebuie să jonglez cu ședințe, macro-uri și treburi casnice. Însă nu pot lipsi de la aceasta competiție. Motivul e simplu: sufăr de superblogoză. Ce e aia? Păi virusul superbloggerilor. 🙂 Tot nu ați auzit de ea? Eh, vă garantez că până la finalul articolului nu doar că veți ști cum să o identificați, dar veți dori să fiți și voi infectați.

Superblogoza – virusul SuperBlog – când și cum se manifestă?

Superblogoza se manifestă de două ori pe an – primăvara și toamna – în momentul în care se dă startul competiției SuperBlog. Persoanele afectate se pot manifestă în procent de 100% simptomele următoare:

-Creativitate febrilă;

-Impresia că timpul se dilată fie înaintea orei 23:59 în zilele în cazul termenelor strânse de încărcare a articolelor, fie în zilele în care se anunță notele;

-Tot în zilele în care se anunță notele, persoanele afectectate manifestă și binecunoscuta F5-uială (efcinciuială) – adică abuzarea de tasta F5 în speranța că notele se vor afișa ca prin magie.

-Uimire intensă, urmată adesea de teamă la anunțarea unor teme din domenii despre care nici nu ai auzit sau la care nu te pricepi.

Atenție: bloggerii recomandă contractarea superblogozei

Deși simptomele pot părea grave la o primă citire, bloggerii recomandă contractarea superblogozei cel puțin o dată-n viață. Pe termen lung aceasta îți poate aduce doar beneficii:

-Dezvoltarea cunoștințelor de blogging/SEO și mai multe;

-Dezvoltarea abilităților scriitoricești;

-Crearea de noi contacte atât în rândul bloggerilor, cât și cu sponsorii în cazul în care ai puțin noroc și te faci remarcat.

De asemenea, ai șansa de a câștiga premii și tot felul de surprize pregătite de organizatori. Iar la final te așteaptă o super gală – evident, una offline 🙂

Primul pas pentru a vă molipsi de acest virus este să vă înscrieți în competiția SuperBlog. Apoi, va trebui să vă aliniați la startul competiției în data de 1 octombrie.

superblog
sursa foto: super-blog.eu

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021