De ce mă înscriu la SuperBlog? sau Despre superblogoză

superblog de toamna
sursa: unsplash.com

De la 1 septembrie au început înscrierile în competiția SuperBlog. Evident, nici eu nu pot lipsi de la linia de start. Știu, viața mea e plină de neprevăzut și-n timpul săptămânii trebuie să jonglez cu ședințe, macro-uri și treburi casnice. Însă nu pot lipsi de la aceasta competiție. Motivul e simplu: sufăr de superblogoză. Ce e aia? Păi virusul superbloggerilor. 🙂 Tot nu ați auzit de ea? Eh, vă garantez că până la finalul articolului nu doar că veți ști cum să o identificați, dar veți dori să fiți și voi infectați.

Superblogoza – virusul SuperBlog – când și cum se manifestă?

Superblogoza se manifestă de două ori pe an – primăvara și toamna – în momentul în care se dă startul competiției SuperBlog. Persoanele afectate se pot manifestă în procent de 100% simptomele următoare:

-Creativitate febrilă;

-Impresia că timpul se dilată fie înaintea orei 23:59 în zilele în cazul termenelor strânse de încărcare a articolelor, fie în zilele în care se anunță notele;

-Tot în zilele în care se anunță notele, persoanele afectectate manifestă și binecunoscuta F5-uială (efcinciuială) – adică abuzarea de tasta F5 în speranța că notele se vor afișa ca prin magie.

-Uimire intensă, urmată adesea de teamă la anunțarea unor teme din domenii despre care nici nu ai auzit sau la care nu te pricepi.

Atenție: bloggerii recomandă contractarea superblogozei

Deși simptomele pot părea grave la o primă citire, bloggerii recomandă contractarea superblogozei cel puțin o dată-n viață. Pe termen lung aceasta îți poate aduce doar beneficii:

-Dezvoltarea cunoștințelor de blogging/SEO și mai multe;

-Dezvoltarea abilităților scriitoricești;

-Crearea de noi contacte atât în rândul bloggerilor, cât și cu sponsorii în cazul în care ai puțin noroc și te faci remarcat.

De asemenea, ai șansa de a câștiga premii și tot felul de surprize pregătite de organizatori. Iar la final te așteaptă o super gală – evident, una offline 🙂

Primul pas pentru a vă molipsi de acest virus este să vă înscrieți în competiția SuperBlog. Apoi, va trebui să vă aliniați la startul competiției în data de 1 octombrie.

superblog
sursa foto: super-blog.eu

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: