Jurnal – 2 septembrie 2019

Jurnal
sursa foto: unsplash.com

A venit toamna. Calendaristic vorbind, desigur! Afară e tot aceiași căldură sufocantă. Iubesc vara, dar parcă abia aștept să se răcorească un pic și să văd arămiu peste tot. Vremea asta de la finalul lui august m-a făcut irascibilă și moleșită în același timp. De aceea am avut nevoie de o pauză – cu toții avem din când în când – dar despre asta e timp de vorbit. Până să ajung la acest subiect zic că-i mai bine să deschid o nouă filă de jurnal.

Jurnal

…de suflet

Săptămâna trecută, așa cum v-am zis, am avut o stare tare ciudată. Am luat o mică pauză de la scris și-aș fi luat și una de la muncă, dar de la ea nu mă pot eschiva. În fine, partea bună e că în weekend am avut ocazia de a-mi încărca bateriile într-o scurtă escapadă la Sovata (despre ea o să vă povestesc după ce termin să scriu despre mini-vacanța la Sinaia). Deci n-ași putea spune că a fost o săptămână cu totul ratată, nu?

Citesc Dezorientală. Îmi place, dar lectura a mers cam greu tot din cauza stării ciudate pe care am avut-o. Sper să recuperez curând 🙂

Ascult noua piesă a Indilei, sună ciudat de interesant. Îmi era dor de ea.

Am învățat că mai trebuie să pui și pauză. Nu poți trăi pe fast-forward, oricât ai vrea.

…pragmatic

Azi e luni și trebuia să scriu despre cărți. Dar am preferat să încep săptămâna asta altfel după una de tăcere. Să nu credeți că v-am părăsit, nu de alta.

Pe bloguri ai zice că nu s-a întâmplat mare lucru citind fila asta de jurnal. Însă nu-i chiar așa. Am fost acreditată pentru prima dată la Webstock și m-am înscris la ediția de toamnă a SuperBlogului. (De fapt, pentru SuperBlog aveam de ceva timp pregătit, dar nu am reușit să ajung la timp pentru a apăsa butonul publish în prima zi, așa că am făcut-o azi. Măcar nu mai sunt numărul 13 sau vreun număr ale cărui cifre adunate să dea 13 😆 )

Voi ce mai faceți? Cu cine mă văd la Webstock? Dar la linia de start pentru SuperBlog?


P.S.

Nu uitați să mă urmăriți și pe


Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: