Wishlist livresc

wishlist livresc
sursa foto: pexeles.com

Săptămâna trecută v-am povestit de unde îmi cumpăr cărți. Așa că pentru articolul legat de lectură al acestei săptămâni mi-am zis că nu ar strica să vă arăt câteva lucruri care-mi fac cu ochiul și care aparțin acestei sfere de interes. Și, pentru a transforma asta într-o adevărată provocare, nu voi menționa aici niciun titlu de carte. Oricum TBR-ul meu e infinit. Vă voi prezenta, prin urmare alte produse ce au legătură cu cărțile și care ar deveni un cadou grozav pentru orice book nerd (sau pentru mine, de ce nu?). O să fac, deci, un soi de wishlist livresc. Sper să vă fie de folos 🙂

Cum arată wishlist-ul meu?

Primul obiect de pe listă este o lampă pentru citit. Să fim serioși, de câte ori „un capitol și gata” chiar devine realitate? O astfel de lampă e extrem de utilă atunci când ne prinde noaptea și nu putem renunța la lectură pentru că tocmai am intrat într-un punct de cotitură? Pe Cartepedia am găsit o lampă extrem de interesantă. Și tot aici am găsit multe semne de carte drăguțe. V-am spus deja că am o slăbiciune pentru ele, nu? Însă dintre toate mi s-a pus pata pe un set drăguț de semne magnetice. (Nu am cumpărat niciodată de pe acest site, dar au prețuri bunicele la cărți plus alte produse interesante. În plus, am auzit doar de bine despre el. Poate-i voi da o șansă curând.)

Pe Libris găsim multe lucruri interesante pentru pasionații de lectură. Și nu mă refer doar la cărți. Pentru acest wishlist livresc m-am oprit la o cană cu mesaj. Nu știu voi, dar eu parcă citesc mult mai bine atunci când am o băutură caldă lângă mine!

Însă această listă nu ar fi completă fără ceva după care tânjesc de mult: o bookletta roșie! Ce e? O geantă perfectă pentru iubitoarele de lectură (dați click pe link și vedeți de ce)). Sinceră să fiu, niciodată nu strică o geantă în plus, dar asta e geanta PERFECTĂ pentru mine.

Lista mea se încheie aici, dar aș fi curioasă să aflu cum ar arăta un wishlist livresc întocmit de voi!


Disclamer: Acest articol nu este unul promoțional și nici nu conține link-uri de afiliere.


Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021