Anti-bucket list: Lucruri pe care nu-mi doresc să le fac

lucruri pe care nu-mi doresc sa le fac
sursa foto: unsplash.com

Toată lumea vorbește mai mult despre lucrurile pe care își dorește să le facă și mai puțin despre lucrurile pe care nu le-ar face. Cum săptămâna trecută v-am prezentat bucket list-ul meu, mi-am zis că ar fi interesant să vă scriu și despre acele lucruri pe care nu-mi doresc să le fac. (Bine, dacă viața mea ar fi în pericol poate mi-aș revizui opinia despre unele.)

Fără a mai prelungi introducerea, iată cum sună acest anti-bucket list (dacă-i pot spune așa):

- Nu aș sări cu parașuta - ador să merg cu avionul însă asta e altceva. Nu știu cum aș reacționa unei astfel de căderi;
- Tot din aceeași categorie: nu m-aș da într-un montagne rousse, oricât de interesant ar fi;
- Nu aș spune lucruri care să rănească pe cineva, pe oricine. (Am învățat pe propria piele că vorbele sunt cele mai letale arme);
- La fel, nici nu aș face ceva care să rănească pe cineva;
- Nu aș pune pe cineva să aleagă între mine și altcineva;
- Nu aș mânca insecte sau orice alt fel de mâncare „exotic”;
- Nu aș locui la țară - nu am nimic cu cei care fac asta, îmi place să merg la țară - dar doar în vizită câteva ore/zile pentru a-mi încărca bateriile, sunt o ființă profund urbană;
- Nu aș renunța la principiile mele pentru bani sau orice avantaj.

Aceasta a fost lista mea de lucruri pe care nu-mi doresc să le fac. E un pic eclectică, nu? Sigur, puteam s-o fac mai organizată! Însă am vrut să vin cu ceva spontan scris duminică dimineața la cafea, nu ceva extrem de gândit. Dar lista voastră cum arată? V-ați gândit vreodată la ea?


P.S. Nu uitați să mă urmăriți și pe:
8 thoughts on “Anti-bucket list: Lucruri pe care nu-mi doresc să le fac”

  • Sunt multe lucruri ce nu-mi place să le fac, dar cum unele din ele nu le-am încercat încă, este impropriu să spun că nu-mi plac.
    Unul dinntre ele este că nu-mi place să dau explicații pentru deciziile mele.Pur și simplu le iau și urăsc să explic de ce așa și nu altfel…. În rest, mă descurc cu ele.

  • Bună, Diana! Ei, cam așa aș fi scris și eu despre ce “nu” aș face teoretic, că practic nu știi niciodată ce-ți aduce clipa! Dar niște greieri trași în unt tot aș gusta…
    Te îmbrățișez!🤗

  • Saltul cu parașuta plus cel cu parapanta sunt în capul listei mele cu „things to do in life”. Cat despre montagne-russe, unul nu mi-a scăpat pe unde am călătorit! 😁 Dar la faza cu insectele sunt în asentiment!

  • Nu m-am gândit la asta. Cel puţin nu foarte serios. Eu cu paraşuta aş sări, zău. Ştii ce nu cred că aş face, din categoria asta? N-aş sări cu coarda aia de pe pod. Şi, în general, n-aş face chestii care ţin de apă, sporturi legate de asta, mi-e frică de apă deci nu. Dar altceva acum, nu ştiu să spun 😳 mă mai gândesc.

Lasă un răspuns