Experiență în viteza a cincea și-un strop de relaxare

experiență

colaj realizat folosind fotografii de pe experimentează.ro

Dragul meu,

Iată că a venit și rândul meu să te surprind! De ce? Pentru că și tu mă surprinzi mereu și asta nu doar când e vreo ocazie specială! Tu știi să fii special, unic, imprevizibil 24/7. Astfel, mă trezesc mereu cu câte-o floare, un coșuleț cu flori la birou. Și cum aș putea s-o uit, pe Misha – ghemotocul de blăniță albă c-o zgardă roșie ce mi-a invadat sufletul de mărțișor? Ei, trebuia să fac și eu ceva! Așa că m-am gândit de un milion de ori. Nu puteam veni așa, cu orice. Un om special merită ceva special! Așa mi-au venit în minte cuvintele pe care mi le spui tot timpul când mi-e teamă de vreo nouă experiență pusă la cale de tine. Experimentează viața, Madi! Nu așa îmi spui mereu? Nu așa m-ai convins să fac rafting și să sar cu parașuta?

Astfel, pornind de la îndemnul tău, am ajuns pe site-ul Experimentează.ro. Aici m-am simțit de parcă aș fi ajuns într-un soi de bazar al experiențelor. Doar că de data aceasta nu mă îmbiau culorile vibrante sau aromele exotice. Tentația mea era de altă natura – una ce promitea să îmbine și mai multe simțuri decât reușește Marele Bazar. Aici am găsit experiențe ce promiteau să te încarce de adrenalină și endorfine, să te răsfețe vizual, tactil și olfactiv. Tu știai de acest site? Dacă nu, te invit să-i treci pragul virtual. Cu siguranță va deveni furnizorul tău de experiențe!

Mi-a fost tare greu să aleg! Trebuia să fie ceva special, să nu mă las mai prejos… Știi, ești un adversar de temut? Din fericire, aici găseam totul pentru o surpriză originală, de proporții astronomice chiar.

Aș fi putut alege experiențe cu romantism. Mi-ar fi plăcut să petrecem un week-end la Castelul Sturdza din Miclăușeni despre care am citit tot mai multe în vara aceasta. Însă aceasta ar fi fost o experiență un pic prea contrastantă cu felul tău de a fi. Tu trebuie să fii principalul răsfățat aici! Iar tu nu trăiești pe ritm de romanțe, tu trăiești viața cu 1000 km/h. Așa că m-am orientat către zona de experiențe cu adrenalină. Aici am găsit oferte de scufundări, rafting, zbor cu balonul, tir… Însă m-am oprit la o experiență ce îmbină adrenalina cu relaxarea căci, dragul meu, ai mare nevoie și de acest al doilea element.

Vei începe ziua cu o cursă de raliu. Vei testa un simulator de răsturnare și unul de impact fix, vei merge cu o mașină cu roți libere… Interesant, nu? Cred că deja simți cum adrenalina ți se urcă prin corp ca un fior, virând brusc la stânga și la dreapta, conducându-te imprudent către extaz. Ce vei conduce? Eh, aici vine surpriza! Pentru opt ture vei pilota un Renault Megane GT. Apoi, vei trece pe post de copilot în mașina de curse a lui Titi Aur: Mitsubishi EVO IX. Fiorii au pus deja stăpânire pe tine? Ți s-a făcut pielea de găină? Închide ochii pentru o clipă. 3, 2, 1. Ai simțit cum trupul ți s-a rotit în timpul virajului brusc la stânga? Eh… dar stai să vezi când vei fi pus în fața faptului împlinit!

Dar, așa cum îți spuneam, experiența aceasta îmbină adrenalina cu relaxarea. E o experiență ying-yang, după cum îi spune și numele. După tot asaltul de senzații din prima parte a zilei, va fi timpul și pentru ceva diferit. Ce zici de un masaj thailandez? Dar de unul japonez? Eh… le vei avea pe ambele. Știu că-ți place răsfățul! Dar în ultima vreme nu prea a fost vreme de așa ceva. Stilul acesta de viață tipic junglei urbane te-a copleșit! Așa că timp de 180 de minute vei beneficia de ambele! La acestea se combină și o ședință de yoga și un curs de juice detox! Cu siguranță după ce se termină toate aceasta te vei simți precum un nou-născut nu?

Această experiență va fi un adevărat răsfăț! Un buchet de adrenalină și relaxare. Te simți copleșit? Eh, nu ar trebui. O meriți din plin!

Ah, dar nu mă pot abține să nu te întreb. Așa-i că ai cea mai bună iubită? (Da, știu, sunt și modestă!) Dar să știi un lucru: voi veni și eu cu tine! Doar nu era să te las să încerci această experiență fără mine? Până la urmă, totul e mai frumos când se împarte la doi! (Iar asta o zici tu, nu eu! Deci pot spune că te-am făcut cu propriile arme?)

Sunt sigură că te vei bucura din plin de tot ce îți va aduce această zi!

Cu drag,

M.

P.S.

Sper că acum am egalat scorul la făcut surprize!

logo experimentează

sursa foto: experimenteaza.ro


Articol scris pentru SuperBlog.


Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021