Despre ceasuri și dragostea mea pentru ele

ceasuri
sursa foto: WatchShop.ro

De când mă știu sunt pasionată de ceasuri. La început, când eram mică-mică, mă uitam fascinată la ceasul tatei. Era unul din acela cu brățară metalică și afișaj digital. Nu prea pricepeam eu ce face, dar mi se părea uluitor totul la el: modul în care se închidea cureaua, senzația plăcută la atingerea brățării și, mai ales, modul în care afișajul se schimba ca prin magie.

Văzând cât de atrasă eram de acel ceas, mama mi-a luat și mie unul. Îl țin minte și acum: avea o curea din silicon verde cu prințese desenate pe ea, cadranul era alb și acoperit de un căpăcel pe care era o figurină de prințesă. Drăguț, nu? Îmi plăcea atât de mult acel ceas încât mă despărțeam de el doar la baie! Bine, nici atunci nu renunțam de el fără a protesta. Ți-am mai zis doar că eram un diavolaș cu păr ondulat și obrăjori dolofani!

Iubirea mea pentru ceasuri ajunsă la maturitate

Pe măsură ce anii au trecut, pasiunea mea pentru ceasuri s-a amplificat. Acum nu mai sunt doar simple obiecte care mă fascinează. Atunci când telefonul cedează, cum credeți că nu ratez nicio ședință sau nu pierd autobuzul? Intuiție feminină? Nu, aș vrea eu să fie chiar atât de dezvoltată! De vină pentru punctualitatea mea e ceasul de la mâna stângă. Iar eu urăsc la culme să ajung ultima undeva, indiferent de situație! Recunosc: am dezvoltat o mică obsesie legată de punctualitate, astfel că nu îmi lipsește niciodată ceasul.

ceasuri
sursa foto: WatchShop.ro

Cum aleg un ceas bun?

Deși îmi plac enorm, îmi sunt indispensabile și în inbox-ul meu aterizează tot timpul oferte pentru ceasuri de damă, nu pot spune că am o colecție impresionantă. Așa cum probabil ai aflat deja, am învățat să fiu cumpătată când vine vorba de shopping.

Când vine vorba de ceasuri, trebuie doar să știi cum să alegi ceasul potrivit. Dacă vrei un ceas durabil, nu doar frumos, alege un brand mai cunoscut. Eu, de pildă, sunt fan declarat al ceasurilor de damă Fossil. Apoi, ai grijă și de unde cumpărați. Dacă și tu ești ca mine și preferi shopping-ul online, poți vizita WatchShop.ro – acolo vei găsi o gamă variată de ceasuri de damă, dar și de bărbat. Însă mai am alte 5 aspecte pe care le am în vedere atunci când îmi cumpăr un ceas. Iată-le:

cum alegem ceasuri
compoziție proprie

Un ceas ales în funcție de aceste criterii e unul calitativ ce poate fi integrat ușor în orice ținută conferindu-i eleganță și-un strop de je-ne-sais-qoui. Nu mă crezi? Fii atent(ă) la ce urmează!

Un ceas, mai multe stiluri

O ținută impecabilă e absolut necesară în jobul meu, până la urmă un responsabil de comunicare trebuie mereu să arată ca scos din țiplă. Însă nu în fiecare zi am chef de a purta ținute sofisticate. Din fericire pentru mine, un ceas bun conferă unitate unui outfit și chiar îl poate scoate din anonimat dacă e prea simplist. Ales cu cap, un ceas poate fi adaptat oricărui stil vestimentar!

Pentru a-ți dovedi acest lucru, am ales un ceas de damă Fossil din colecția celor de la WatchShop.ro pe care l-am adăugat unor ținute pe gustul meu (click pe ele pentru a le mări).

După cum vezi, am ales mai multe stiluri: casual, cocktail și office. Observi cum un ceas bine-ales poate scoate în evidență chiar și o ținută în tonuri neutre? Evident, ținutele pot fi și mai colorate, eu am vrut să scot în evidență ceasul!

Înțelegi acum de ce le iubesc? Ceasurile sunt utile, nu doar pentru că ne arată ora exactă. Ele ne fac să ieșim în evidență cu ținuta noastră. În plus, așa cum spun englezii un ceas e „a good conversation starter”. Lăsând deoparte glumele cu „ai un ceas, păpușă?”, un astfel de accesoriu chiar poate porni o discuție interesantă! Poartă-l, deci, oricând și oricum! Vei vedea cum te va scoate în evidență, iar asta îți va spori încrederea în sine. Mie mi se întâmplă asta de fiecare dată.

Ți-am povestit cât de mult îmi plac ceasurile, cât de ușor le pot integra în outfit-urile mele și cum le aleg. Aș vrea să știu acum ce părere ai tu despre ele: cât de utile îți par și cum le adaptezi stilului tău vestimentar? Pe ce criterii îți alegi ceasul?

logo watchshop
sursa: WatchShop.ro

Articol scris pentru SuperBlog.


Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021