777x – 7 zile, 7 eșarfe, 7 selfie-uri și-ncă ceva

777x - 7 zile, 7 eșarfe, 7 selfie-uri și-ncă ceva
compoziție proprie

Să recunoaștem: accesoriile sunt absolut necesare în alcătuirea unei ținute reușite! Purtate pe mână, la gât, pe cap, pe umăr, în talie – acestea ne oferă acel zvâc necesar pentru a ieși în evidență. Nu știu voi, dar eu pur și simplu nu mă pot opri din a colecționa cercei, accesorii pentru păr, genți, centuri și multe altele! Asta deși ele pot fi combinate într-un infinit de moduri în funcție de sezon și de dorințele noastre. Nu mă mai satur de ele! Însă, trebuie să recunosc, de departe accesoriile mele preferate sunt eșarfele. Cum suntem în plin sezon, mi-am zis că nu strică să-mi declar iubirea pentru eșarfe și pe blog.

Despre dragostea mea pentru eșarfe

Sinceră să fiu, nu știu când au început să-mi placă atât de mult. Am urât cu ardoare eșarfele copilăriei (a.k.a fularele): mă înțepau, erau cumva incomode în momentul în care le legam la gât. Cu timpul, însă, m-am dezmeticit și-am realizat că eșarfele nu trebuie neapărat să fie așa! Asta s-a întâmplat în adolescență în clipa când m-am plictisit să experimentez cu stilurile. A fost de-ajuns o revistă Bravo! Girl și o vizită într-un centru comercial pentru a ajunge la concluzia că o eșarfă mă putea ajuta să fac tranziția de la un look basic la unul rock și apoi la unul romantic. Și-n plus, existau și alte materiale în afară de lână!

Însă obsesia mea pentru ele a început cu adevărat undeva pe la 20 de ani. Odată cu primii bani câștigați, am început să-mi cumpăr tot mai multe și tot mai colorate. De la două maxim trei eșarfe pe care le purtam în funcție de starea mea, ajunsesem la un moment-dat să am un dulăpior întreg dedicat păstrării lor.

Săptămâna mea în eșarfe și selfie-uri

Acum am devenit mai cumpătată, dar tot am o colecție impresionantă de eșarfe. Nu mă întrebați câte, că nu știu exact! Nici nu aș putea alege o eșarfă preferată. Mi s-ar părea că le trădez pe toate celelalte. Fiecare are propria ei poveste: una am cumpărat-o din bazarul din Konakli, pe alta am primit-o cadou, alta pur și simplu a trebuit s-o cumpăr pentru că mi-a plăcut culoarea ei. Eșarfele mele spun povești despre mine și îmi descriu stările.

Săptămâna trecută am avut multe stări, astfel că fiecare zi a avut eșarfa ei dedicată. Pentru a imortaliza acest lucru, mi-am făcut câte un selfie pe zi.

săptămâna în eșarfe - luni

Luni am alungat nostalgia finalului de weekend cu o eșarfă într-una din culorile mele preferate. N-am mai avut nevoie nici de ruj. Ea s-a ocupat să aducă stropul de culoare și zâmbetul pe fața mea!

săptămâna în eșarfe - marți

Marți am purtat drept talisman împotriva celor 3 ceasuri rele eșarfa pe care mi-am cumpărat-o vara aceasta din bazar. Istanbul cashmere – așa mi-a lăudat-o vânzătorul. Însă eu am cumpărat-o pur și simplu pentru că mi-a plăcut culoarea. E remediul perfect pentru zilele ceva mai… gri, nu credeți?

Miercuri a fost zarvă mare. Cumva, la mijlocul săptămânii se acumulează mereu o grămadă de task-uri, iar eu mă simt de parcă-aș intra într-o cursă contra-cronometru. Eh, dar o eșarfă cu un print drăguț mereu reușește să mă înveselească. De fiecare dată când m-am uitat în oglindă am zâmbit pentru că mai descopeream câte un detaliu interesant la eșarfa zilei.

Joi m-am trezit la fel de mohorâtă precum vremea de-afară. Ploua mărunt și des semn că vara indiană s-a dus. Așa că am scos la bătaie eșarfa roșie cu flori mari, să-mi amintească de luna mai când era cald și bine. Nu știu dacă are puteri magice, dar cert e că a ieșit și soarele în cele din urmă.

săptămâna în eșarfe - vineri

Vineri am fost tare veselă. Weekend-ul se apropia. Timpul parcă nu mă mai strângea. Astfel că eșarfa cu inimioare s-a asortat perfect cu starea zilei. Și, pentru a sărbători cum se cuvine cea de-a cincea zi a săptămânii, am dat o fugă până la localul meu preferat.

Nu simt că-i sâmbătă dacă nu ies la plimbare! Am ales să asortez ieșirea de săptămâna trecută cu o eșarfă veselă: cu buline și floricele. Nu-i așa că se potrivesc de minune?

săptămâna în eșarfe - duminică

Duminica, de regulă, e mai chill. Dar asta nu înseamnă că am stat închisă în casă. A trebuit să dau o tură de shopping. Evident,a trebuit să asortez o eșarfă și cu ocazia aceasta. (V-am spus doar că-s obsedată!) De data aceasta am mers pe ceva classy: buline simple. Nu știu de ce, dar mi se pare că nu pot da niciodată greș cu un asemenea imprimeu!

Încă ceva

Vedeți de ce iubesc eșarfele? Ele îmi schimbă starea de spirit, aspectul… ba chiar îmi și poartă noroc! Poate de aceea sunt singurul element vestimentar pe care nu mă pot opri să-l cumpăr!

În timpul sesiunii de shopping de duminică am intrat într-un magazin Meli Melo. Căutam un cadou pentru cineva special, dar ca de fiecare dată am găsit și ceva pentru mine! Așa că mi-am luat și eu o brățară finuță, suflată cu aur. Însă m-am mai ales și cu trei noi modele de eșarfe pe whishlist-ul meu.

wishlist
sursa foto: melimeloparis.ro ; editare proprie

Cea bej ar fi pentru zilele în care vreau să adopt un look mai puternic, grăitor de la sine. Cea verde cu galben ar înveseli cu siguranță zilele mohorâte și geroase ale iernii ce bate la ușă. Cât despre cea simplă, de culoare vernil – eh, ador culoarea și-o pot asorta de minune zilelor de luni!

Voi ce ziceți? V-ați gândit vreodată că eșarfele pot spune ceva despre voi? Care e relația voastră cu ele? Ce accesoriu vă definește?


Articol scris pentru SuperBlog


Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021