Secretul meu? Un strop de Farmec

farmec
sursa foto: unsplash.com

Draga mea,

Îți scriu aceste rânduri pentru că ne așteaptă vremuri nu atât de frumoase. Cum spune o replică deja bine înrădăcinată în mințile noastre: „winter is coming*” (adică, pe românește, „vine iarna”). Asta înseamnă că o armată de umblători albi microscopici se pregătește să ne atace organismul la interior și la exterior.

Interiorul mi-l întăresc cu câte-o tabletă efervescentă de calciu, magneziu, zinc și vitamina D. La aceasta adaug un ceai de turmeric și-o portocală (mai târziu, evident). Am tot testat acest sistem de apărare de-a lungul anilor și-am ieșit victorioasă din fiecare război imunitar. Marea bătălie încă se duce la exterior și aici mă refer, evident, la ten. Al meu e tare ciudat:e gras și normal în același timp, un soi de mix neînțeles. Cum dă de frig se înroșește, se irită și coșurile încep să apară precum ciupercile după ploaie. Însă anul acesta am descoperit un secret care mă va ajuta să ies victorioasă și din marea bătălie a tenului.

Ei, draga mea, știi bine că nu pot ține un secret față de tine! Și tu ești nevoită să faci față acelorași asalturi asupra tenului, iar eu nu-s vreo zgripțuroaică egoistă! Trebuia să împărtășesc vestea cu tine! Ei bine, nu te mai țin în suspans! Secretul e că pentru a lupa împotriva daunelor pe care frigul le provoacă asuprea tenului nu ai nevoie de obsidian. Tot ce-ți trebuie este un strop de farmec autohton. Când spun asta mă refer, evident, la un brand deja consacrat în țară și peste hotare: Gerovital Plant.

Un strop de farmec

Știai că pe tenul tău se află atât bacterii bune, cât și bacterii rele? Totalitatea lor se numește „microbiom”. Acesta este o armată microscopică situată pe tenul fiecăruia. Ea ne ajută să ne menținem în parametri optimi capacitatea de regenerare a pielii. Noua gamă de produse dezvoltate de Gerovital Plant conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect menit să ajute la restabilirea și menținerea microbiomului specific fiecăruia. Acest complex este format din Equibiome (un extract standardizat din rădăcină de brusture) și un complex de extracte din plante din flora locală (semințe de castan, rizomi de ghimpe pădureț, frunze de viță de vie și frunze de hamamelis). De fapt, ingredientele de origine naturală sunt prezente în proporție de 91-98% în formula acestor produse.

farmec Gerovital-Plant-1-1-1024x379
sursa foto: farmec.ro

Armele mele

Având ce am scris mai sus în vedere, mi-am înnoit arsenalul cu două arme ce-mi vor fi un real ajutor în lupta pentru un ten sănătos în perioada capricioasă ce urmează. Prima alegere a fost un Booster vitalitate și strălucire menit să stimuleze respirația celulară, producția de colagen și regenerarea pielii. A doua armă pe care o scot la bătaie este crema CC matifiantă. Aceasta nu doar că protejează și matifiază tenul, dar și estompează urmele de oboseală.

Sunt ferm convinsă că nu puteam alege arme mai bune. Se potrivesc cu tenul meu pretențios, dar și cu principiile mele. Știi bine că nu folosesc orice produse pe fața mea!

Eh, draga mea, intemperiile pot trimite câte armate vor ele asupra pielii mele. Voi ieși victorioasă și radiantă din fiecare bătălie! Era roșeții și-a coșurilor a apus în sfârșit! Fața mea nu va mai arăta precum un gogoșar de cum ies din scara blocului! (Și știi cât sufeream pe tema asta!)

La fel de victorioasă vreau să te văd și pe tine! De aceea ți-am scris toate aceste rânduri. Așa că, hai, invocă puterea naturii și alegeți armele! Ne așteaptă un nou război de luptat, dar de data aceasta vom fi imbatabile!

Acestea fiind spuse, voi încheia această epistolă urându-ți toate cele bune și mult curaj în anotimpul ce bate la ușă! Abia aștept să te revăd la petrecerea de final de an! Poate până atunci, totuși, îți faci puțin timp și-mi spui ce arme ți-ai ales pentru apărarea tenului!

Cu mult drag,

D.

sursa foto: farmec.ro

Articol scris pentru SuperBlog.


Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021