Spam – cum m-am auto-sabotat săptămâna aceasta

spam

 

sursa foto: canva.com

Înainte de toate țin să menționez că acesta nu este un spam, ci un articol despre spam și modul în care m-am auto-sabotat săptămâna aceasta. Da, ați citit bine: m-am auto-sabotat. Sau, hai să nu fiu atât de dură, am fost un soi de Bănel Nicoliță în timpul meciului cu Real Madrid și-am înscris un tonto-gol (autogol mai pe românește). Ce performanță am reușit?

Nu știu dacă voi mi-ați comentat sau dat like pe-aici, eu nu am mai primit nimic. De ce? Știți bine că de fiecare dată când primeam un comentariu trebuia să îl moderez. Ei bine, rezolvasem asta. Însă marele Einstein al blogosferei (a.k.a eu) a zis să-și instaleze și un anti-spam. Că nu strică, nu? Eh… așa am ajuns eu la modulul Cerberus care-mi păzea domeniul blogosferic mai ceva decât porțile Hades-ului. Acolo mai puteai cumva să-l duci de nas, să dai șpagă luntrașului. Eh… dar pe blogul meu nu mai intra nimic.

Câteva zile am stat în liniștea asta totală. Însă azi a devenit mult prea… ascuțită. Am crezut că or fi intrat în spam, dar nu era nimic acolo. După vreo oră de căutat și rătutit, am zis că ar cam fi cazul să trimit cerberul la plimbare. Am făcut chiar și un test și acum totul pare să fie în ordine! Problema e că am pierdut toate comentariile pe care unii dintre voi le-au scris în ultima vreme 🙁 Îmi cer mii de scuze pentru asta! 🙁

Important e că mi-am dat seama care era buba, nu? Totuși, aș vrea să știu voi ce anti-spam gratuit folosiți?

O seară frumoasă, dragilor!


P.S.

Vă aștept duminică cu o surpriză dulce!


 

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021