Am întrebat 10 bloggeri români

10 bloggeri români

Săptămâna trecută, eu v-am luat la întrebări. Am vrut să știu care e cel mai greu lucru pentru un blogger, iar voi mi-ați spus răspuns că fie menținerea creativității (cum am spus și eu), fie timpul… Alte răspunsuri primite au fost lipsa feedback-ului, așteptarea urmăritorilor și menținerea interesului. Emil a scris chiar și un articol pe tema asta, dar din perspectiva lui – de blogger full-time. Promit să mă documentez și să revin în 2020 cu niște articole pertinente pe acest subiect. Până atunci, însă, trebuie să răspund și eu unor întrebări căci Almona mi-a pasat o leapșă tare interesantă venită de la Ramona Badea. Sigur ați mai văzut-o prin online, iar acum veți vedea răspunsurile mele la provocarea Am întrebat 10 bloggeri români

Să-i dăm drumul!

Am întrebat 10 bloggeri români

Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

Doar următoarea lună? Eu mă gândesc la ceva pentru tot anul (de fapt toată viața): roșii cu brânză! Nu cred că m-aș putea sătura vreodată de roșii cu brânză! Unii-s dependenți de dulciuri, alții de cafea, de tutun, de… eu mai știu ce. Marea mea dependență, în schimb, e asta! De toate celelalte mă pot lipsi 🙂

Pleci într-o vacanță de două săptămânii pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Doar câte unul din fiecare? Greu… greu. Clar nu o să iau vreun blogger român, asta pentru că îmi e greu să aleg doar unul. Voi lua un vlogger, în schimb, dar nu român (nu prea știu, iar cei de care am auzit nu prea sunt stilul meu). Dar Lily Singh (adică Superwoman) deja e altă mâncare de pește! O ador pe ființa asta plină de viață! Nu o știți? Căutați-o pe Youtube! Dintre actori, aș lua-o cu mine pe Claire Foy – cea care o interpretează pe regina Elizabeta a II-a în primele două sezoane din The Crown. Mi se pare o persoană superbă. Cât despre un antreprenor… ei, nu aș lua niciunul. Sigur ar face moarte de om când o să vadă că nu are cum să-și țină afacerile în frâu.

Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai in copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Oh, aveam multe. Cel mai important era să fiu „domnișoară”. Și mi-a ieșit, logic :)) Mai toate visele mi s-au îndeplinit, mai puțin cel cu mersul pe bicicletă…

Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai buna/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că iți place?

Prietena mea cea mai bună știe ce îmi place, doar ne știm de 19 ani! Mi-e imposibil să cred că mi-ar face un cadou care să nu fie pe gustul meu sau care să nu aibă vreo însemnătate pentru mine (spirituală, nu materială).

Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

Anna Karenina, clar! Știu că asta a spus și Almona, dar nu mă pot gândi la o carte mai… umană!

Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cel/cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

Am scris despre asta mai demult. Sigur, am scris mai mult de 3 sfaturi, deci dacă ar fi să aleg pe cele mai importante acestea ar fi:

  • învață să spui NU
  • nu-ți mai ascunde scrisul… și nici celelalte lucruri care te definesc
  • nu mai privi orice sfârșit drept o tragedie

Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Asya din Bastarda Istanbulului – pentru că ne asemănăm din unele puncte de vedere.

Ce te motivează să scrii pe blog?

Faptul că sunt citită. Faptul că așa mă pot elibera. Sunt multe…

Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/ă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Banii pică din cer? Nu cred. Sigur am făcut eu ceva să-i merit.

Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Sufăr de puțină ipohondrie.

Acestea au fost răspunsurile mele. Eu dau mai departe leapșa „Am întrebat 10 bloggeri români” oricui vrea să participe. Singurele mele rugăminți sunt să menționați de la cine ați preluat provocarea și să folosiți imaginea campaniei.

Să auzim numai de bine, dragilor!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021