Ajunul Crăciunului

ajunul crăciunului
sursa foto: unsplash.com

Mai sunt doar câteva ore până la Ajunul Crăciunului. Ce fac în aceste momente? Scriu având un Dom’, Dom’ să-nălțăm urlat și niște bătăi ferme în ușă ca fundal sonor. O parte din mine vrea să deschidă însă alta știe că odraslele vecinilor (altfel era cacofonie) vor strâmba din nas dacă le dau niște covrigi, bomboane de pom și mandarine. Acum scopul colindului e să strângi bani… cât mai mulți bani. Cam trist, nu? Mai bine scriu articolul acesta pentru mâine dimineață când cu siguranță voi fi prinsă cu ultimele pregătiri și nu voi mai avea timp de scris.

Ajunul Crăciunului e ziua aceea când totul ar trebui să fie magic, frumos, pur. Însă nu e așa, în ultimii ani e tot mai sclipicios, mai comercial, mai plin de patos și mai lipsit de însemnătate. Cine are cel mai frumos brad? Cine a făcut cozonacii cei mai mari (culmea, pentru prima dată deși nu e chiar prima dată)? Cine a primit cele mai multe cadouri? Și, cel mai important, cât ai stat la coadă la hipermarket? Nu… nu despre asta ar trebui să fie sărbătorile de iarnă.

Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie despre familie, despre a dărui fără a aștepta ceva în schimb, despre a învăța să fim mai buni, mai toleranți.

Îmi doresc ca Ajunul Crăciunului să vă găsească pe toți voioși, așteptând ziua magică de 25 când veți fi înconjurați de toți cei dragi vouă! Sper să aveți parte, în afară de cadourile de sub brazi, de multe zâmbete, căldură, bunătate și frumos!

Să aveți parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă!

P.S.

Primiți cu colindul? Și dacă nu primiți, eu tot vă pun ceva frumos aici!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: