Bun-venit în 2020! (Despre planuri și schimbări)

bun-venit în 2020

OK, e momentul să împachetăm sclipiciul! Sticlele de șampanie s-au golit și la fel și urările. E timpul să ne întoarcem la toate aspectele mai puțin festive ale vieții cum ar fi teancul ăla virtual de mailuri care ne așteaptă sau la mâncarea pe care trebuie s-o gătim pentru că ne-am săturat deja de sarmale. Gata, am intrat în 2020! Gata cu magia, hai să dăm jos și instalația din pom și de la geamuri!

Unii deja și-au dat uitării rezoluțiile, pentru ei au fost doar un foc de artificii! Cum spuneam și într-un comentariu, pentru mine rezoluțiile sunt diferite de obiective. Pentru mine, acestea din urmă înseamnă mai mult decât să îți propui. Înseamnă să ai un plan de acțiuni de care să te ții, înseamnă să ții cu dinții de acel scop și să nu te dai la fund nici măcar după ce l-ai îndeplinit. Un obiectiv nu ți-l pui pentru că ți se pare cool să ai rezoluții cum au toți ceilalți, el ia naștere pentru că îți dorești cu adevărat un lucru!

Să trecem la ce vă interesează: 2020 pe bloguri

Unul din obiectivele mele pentru 2020 este să scriu în mod egal pe ambele bloguri. Tot restul acestei săptămâni voi scrie pe ambele. Pe Illusion’s Street am o poveste scurtă poate nu la fel de complexă cum au fost Martha sau Back to Black (pe lângă ele chiar pare o schiță), dar cu un mesaj pozitiv. Aici… am articole diverse.

Apoi, de săptămâna următoare și până la startul SuperBlog-ului de primăvară voi scrie după următorul principiu: timp de o săptămână de luni până joi voi scrie doar pe un blog, iar săptămâna viitoare pe celălalt. Asta nu înseamnă, totuși, că voi posta în toate cele 4 zile. 

După ce va începe SuperBlog-ul, pe Illusion’s Street voi lua o mică pauză de la a mai scrie lucruri noi (cu excepția rubricilor de weekend), voi posta totuși articole mai vechi pe pagina Facebook.

Pare un plan ambițios, dar știu că mă voi ține de el! Mi-am planificat deja timpul (știu, sunt un pic control freak) și văd totul drept un antrenament!

Ați înțeles cu programul (sper), dar mai e ceva…

Am tot vorbit de asumare în articolele de la finalul lui 2019. Ei bine, nu o făceam în totalitate până în seara de 29 decembrie când, așa cum poate unii au observat, am renunțat la Illusion și am devenit Diana. Nu mi-a fost ușor, dar trebuia cumva s-o fac. Era momentul să devin eu. Illusion îmi va fi mereu o amintire dragă, alter-ego-ul meu blogosferic. Dar nu pot vorbi despre asumare când eu mă semnez cu un nickname, nu? Sper să vedeți asta drept ceea ce este: doar o asumare a scriiturii. În rest… sunt tot eu.

Gata aici, din calculată am devenit sentimentală! Să ne citim cu bine în 2020, dragilor!

P.S.

O să am niște surprize plăcute pe tot parcursul anului! Așa că fiți pe fază, iar dacă nu v-ați abonat încă – nu mai ezitați și dați subscribe!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: