Aura B. Lupu: Călătorii neașteptate

Pe Aura am descoperit-o cândva anul trecut, nu mai știu sigur când. Știu doar că mi-a plăcut tare mult cum scrie. Vă puteți imagina, deci, cât m-am bucurat că a acceptat invitația de a scrie și aici un articol deși a fost cam ocupată în ultima vreme: a publicat o carte, volumul 2 din Trăirile Aurei.

călătorii neașteptate
creat cu canva.com

Am venit în România pentru o săptămână, călătoriile astea neașteptate-s cele mai faine, când te hotărăști să pleci de azi pe mâine. E și-o țâră de nebunie-n ele, adrenalina-ți urcă până-n cer și inima-ți galopează de emoție, dar partea cea mai tare știți care e? Că odată hotărârea luată, totul se potrivește (până la urmă!) perfect.

Edith m-a întrebat într-un live când mai vin la Cluj, și-a fost bugăt (destul, adică) să caut data conferinței; era într-o săptămână. Și, deși io m-am cam dezumflat, Adi m-a încurajat: „Da’ de ce să nu te duci? Caută-ți bilete!”. Să găsești bilete de avion la un preț bun, într-o săptămână, a fost clar un semn. Că a doua zi după luarea hotărârii, mi-a ieșit și cartea de sub tipar, a fost încă unul. Și uite-așa, semn după semn…

Chiar dacă au fost și destule piedici (n-aveam la un moment dat cu ce să ajung la aeroport!), nu m-am descurajat. Și cred că ăsta-i „șpilul”: odată ce te-ai hotărât, să mergi tot înainte, să nu te dai bătut.

Piedicile care-ți ies în cale, doar îți testează perseverența și, câteodată, nervii.

Mi-am văzut părinții, rudele, mi-am schimbat look-ul (mulțumesc Monți dragă!), am ajuns la Cluj și-am cunoscut oameni faini de tăt.

Călătoriile neașteptate te scot, cu siguranță! din zona de confort. Dar partea bună-i că-n alea câteva zile înveți și trăiești intens, variat. În alea câteva zile ești ca și Prâslea din poveste: crești cât alții într-un an.

Așa că, nu vă lăsați descurajați de nimeni și nimic. Orice este posibil, doar să vă hotărâți ce vreți.

Io știu acuma sigur ce vreau: dacă tot îs în România, să profit cât pot.

În poză o să vedeți de ce. 😁

din arhiva Aurei

Cu drag și cu iubire,

Aura.

08/02/2020

Cluj-Napoca.

P.S.

Pe Aura o puteți citi aici.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021