Aura B. Lupu: Călătorii neașteptate

Pe Aura am descoperit-o cândva anul trecut, nu mai știu sigur când. Știu doar că mi-a plăcut tare mult cum scrie. Vă puteți imagina, deci, cât m-am bucurat că a acceptat invitația de a scrie și aici un articol deși a fost cam ocupată în ultima vreme: a publicat o carte, volumul 2 din Trăirile Aurei.

călătorii neașteptate
creat cu canva.com

Am venit în România pentru o săptămână, călătoriile astea neașteptate-s cele mai faine, când te hotărăști să pleci de azi pe mâine. E și-o țâră de nebunie-n ele, adrenalina-ți urcă până-n cer și inima-ți galopează de emoție, dar partea cea mai tare știți care e? Că odată hotărârea luată, totul se potrivește (până la urmă!) perfect.

Edith m-a întrebat într-un live când mai vin la Cluj, și-a fost bugăt (destul, adică) să caut data conferinței; era într-o săptămână. Și, deși io m-am cam dezumflat, Adi m-a încurajat: „Da’ de ce să nu te duci? Caută-ți bilete!”. Să găsești bilete de avion la un preț bun, într-o săptămână, a fost clar un semn. Că a doua zi după luarea hotărârii, mi-a ieșit și cartea de sub tipar, a fost încă unul. Și uite-așa, semn după semn…

Chiar dacă au fost și destule piedici (n-aveam la un moment dat cu ce să ajung la aeroport!), nu m-am descurajat. Și cred că ăsta-i „șpilul”: odată ce te-ai hotărât, să mergi tot înainte, să nu te dai bătut.

Piedicile care-ți ies în cale, doar îți testează perseverența și, câteodată, nervii.

Mi-am văzut părinții, rudele, mi-am schimbat look-ul (mulțumesc Monți dragă!), am ajuns la Cluj și-am cunoscut oameni faini de tăt.

Călătoriile neașteptate te scot, cu siguranță! din zona de confort. Dar partea bună-i că-n alea câteva zile înveți și trăiești intens, variat. În alea câteva zile ești ca și Prâslea din poveste: crești cât alții într-un an.

Așa că, nu vă lăsați descurajați de nimeni și nimic. Orice este posibil, doar să vă hotărâți ce vreți.

Io știu acuma sigur ce vreau: dacă tot îs în România, să profit cât pot.

În poză o să vedeți de ce. 😁

din arhiva Aurei

Cu drag și cu iubire,

Aura.

08/02/2020

Cluj-Napoca.

P.S.

Pe Aura o puteți citi aici.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: