5 motive pentru a te înscrie la Spring SuperBlog

SpringSuperBlog
sursa foto: pexeles.com

Îmi place să scriu. Aș putea să-mi scot particulă cu particulă toate lucrurile care mă fac eu, aș face asta ușor – de parcă-aș fi un copil ce demontează un lego. Însă nu aș putea să scot piesa-particulă ce reprezintă scrisul. Știți, când eram mică lipisem cu superglue niște piese de lego și apoi tot trăgeam de ele cu mânuțele mele dolofane să le despart. (Cred că mini-eu era și mai încăpățânată decât eu, dar asta e altă discuție.) Nici chip de așa ceva. Deși încercam zilnic să le separ, nu reușeam, iar între timp îmi veniseră alte idei pentru care nu mi se ajungeau piesele.

Așa e și cu scrisul, oricât aș încerca nu pot să renunț la el. Îmi pot încuia laptopul și telefonul în sertar. Mă pot ține departe de foi și pix… tot aș găsi o metodă pentru a scrie… Cine știe, poate cu rujul pe oglindă sau cu o cariocă pe perete?

Iar pasiunea asta pentru scris nu e de ieri, de azi, nuuuu! E de când am pus eu prima dată mâna pe pix și-am scris blestemăția aia de poezie care mă bântuie și acum! Și,  berbec din fire, mereu caut să fiu tot mai bună la ceea ce fac. Astfel că permanent caut metode de a-mi îmbunătăți scrisul. Așa a apărut prin 2015 SuperBlog-ul în ecuație. L-am terminat pe 11 – bine, zic eu pentru o primă participare. Apoi am mai participat sporadic. Am revenit, mai mult la „plesneală”, anul trecut în primăvară. Am terminat pe 8. Apoi în toamnă am realizat cea mai bună clasare a mea de până acum: locul 3.

La 1 martie se dă startul unei noi runde de Spring SuperBlog iar eu, evident, voi răspunde „prezent”. De ce? Ei bine, mai jos vei găsi motivele 🙂

De ce particip la Spring SuperBlog și de ce îți recomand și ție acest lucru?

Motivele pentru care mă înscriu la SuperBlog (și pentru care și tu ar trebui să faci la fel) sunt întotdeauna următoarele 5 (dă click pe ele pentru a  le descoperi).

școală de blogging… și încă una dură. Mai degrabă, aș spune că e un soi de West Point – unde intră cine vrea, dar iese cine poate. Pe parcursul competiției ai ocazia de a experimenta diverse stiluri de scriere, ai ocazia să înveți prin practică tehnici de SEO și câteva trucuri de content marketing.(Și da, chiar și eu mai am de învățat!)

La câte deadline-uri sunt, crede-mă, vei deveni încet și sigur un expert în time magement

Crede-mă, te vei trezi expert în domenii la care nu te aștepți. Niciodată nu m-am gândit că pot scrie despre materiale de construcții, tehnologie, afișe led, certificate energetice și totuși am scris despre toate. Ba chiar am avut și surprize.

Participând la SuperBlog ai ocazia de a atrage atenția asupra muncii tale blogosferice într-un mod pozitiv.

Gașca SuperBlog e cea mai faină gașcă (iar în fruntea ei, evident, sunt Claudia și Albert – cei mai faini dintre cei faini). Făcând parte din comunitatea SuperBlog ai ocazia de a învăța de la veterani, de a lega prietenii online și offline.

Revenind la Spring superblog

Ce trebuie neapărat să știi e că ediția asta va fi cu adevărat una specială. De ce? Pentru că SuperBlog schimbă prefixul! Ediția aceasta va fi a 20-a, iar surprizele se vor ține cu siguranță lanț. Nu vrei să ratezi așa ceva: să înveți lucruri noi, să te dezvolți ca blogger și să ai și parte de surprize?

SuperBlog logo

În plus, dacă nu ai mai participat până acum la SuperBlog, ediția de primăvară e ocazia perfectă pentru a porni la drum. E un pic mai scurtă decât cea de toamnă, deci nu vei obosi prea tare. Altfel spus, toamna e un maraton, SpringSuperblog e un semimaraton.

cONCLUZII

Nu degeaba am scris mai sus despre lego. Cu riscul de a mă repeta, scrisul e o piesă importantă a structurii mele. Însă, dacă mă gândesc bine, nu e o piesă unitară, ci una compusă din mai multe piesuțe. Iar una dintre cele mai importante este, evident, SuperBlog-ul. Doar cine nu s-a lăsat distras și a dus cursa până la capăt fără a se abate știe cât de utilă e competiția.

Deci, ce zici, ne vedem la start?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021