Și câștigătorii sunt…

câștigătorii
sursa foto: canva.com

Iată că a venit și clipa să anunțăm câștigătorii concursului de guest posts. Deși concurs e mult spus. Pur și simplu am dorit să-i răsplătesc pe cei care și-au rupt din timp pentru a scrie un articol pentru acest blog. Le-aș fi oferit tuturor câte ceva, dar cum această acțiune e sponsorizată de… propriul card bancar, a trebuit să mă limitez la 3 (așa cum am anunțat de la bun început).

Oricum, scopul principal al acestei acțiuni – acela de a le prezenta cititorilor mulți sau puțini ai acestui blog și alte puncte de vedere – a fost atins din plin. Cineva a spus ceva și de mai mult trafic… ei bine, nu știu cât te ajută traficul atunci când bounce rate-ul (rata de respingere) se umflă ca un aluat de cozonac lăsat la dospit. (Trebuia să o spun!)

În fine, nu vă mai rețin cu asta. Iată câștigătorii 🙂

Alegerea cititorilor

Câștigătoare în urma voturilor a fost, detașat, Aura Lupu.

Câteva remarci referitoare la printscreen:

  • Am ascuns coloana C deoarece conținea datele personale ale celor care s-au înscris la concursul celor care au votat (știți voi: GDPR și toate cele);
  • Nu am mai arătat numărul de voturi, ci procentele deoarece s-au mai iscat discuții nefondate.

Alegerea mea din următoarele trei clasate

Următoarele locuri au fost ocupate de:

Ei, acum e acum. Nu e deloc ușor să fac o alegere aici. Articolul Denise e hype, dar real. E pe stilul meu, îmi place mult. Articolul Florentinei e real. Însă, gândindu-mă bine, articolul Grațielei e complex, muncit, pertinent.

Așa că o desemnez pe Grațiela Vlad drept câștigătoare!

Câștigătorul dintre votanți

Ei, acum e acum: iată pașii:

Câștigătorea este nr 83: Mihaela Roman 🙂

Felicitări tuturor!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: