Multitasking la nivel înalt: eu și detergentul gel Sano Maxima

Sano Maxima

Mă știți deja: ziua pentru mine are trebui să aibă pe puțin 48 de ore. Sunt prinsă într-un carusel continuu la job și acasă. Parcă nici nu mai am timp liber. Uneori și eu mă întreb cum de reușesc să le îmbin pe toate: job, blogging, îngrijirea casei. Ei bine nu sunt vreo Femeia Fantastică (deși prenumele mă ajută). Nici nu am descoperit vreo poțiune care să mă transforme în Speedy Gonzalez. Sunt o femeie ca toate femeile, iar noi avem toate aceeași superputere: multitasking-ul.

Atunci când eram mică eram efectiv vrăjită de modul în care mami le făcea pe toate: avea grijă de două zgâtii neastâmpărate, făcea curat, gătea… Și întotdeauna făcea două dintre acestea în același timp, faceți ce combinații și permutări vreți: ei mereu îi ieșeau câte două. Eram uimită și mult timp am crezut că mie nu o să îmi iasă… asta până nu m-am mutat la casa mea.

Eh, de atunci a început aventura. Bye-bye sprijin, sfaturi, etc. Descurcă-te singură, Diană! (Bine, recunosc, eu am și un orgoliu cât Burj Khalifa, deci nu-mi spuneți că există WhatsApp, Mess și, evident, telefon. Au ieșit din discuție!) Dar știi cum e când rămâi pentru prima dată cu adevărat singur și trebuie să-ți iei viața și propria mizerie în piept, nu? 😆 Știam un lucru totuși: dacă am o problemă, o rezolvă Sano. Cu el am rezolvat plita, frigiderul, baia și… cam tot ce e prin casă. (Iar balsamul lor Sano Maxima e demențial, indiferent de parfumul ales!) Am devenit și eu  expertă în multitasking domestic (la birou eram deja).

Câte lucruri fac în același timp?

La birou vorbesc la telefon cu un furnizor și lucrez în Excel / fac un Powerpoint de stă mâța în coadă / iau notițe / scriu un mail altuia.

Acasă fac curat în baie și ascult știrile sau un discurs TED interesant despre care să scriu pe blog. Fac mâncare și corectez articole sau răspund la comentarii. Și multe altele.

Ah, să mai spun că de cele mai multe ori când vorbesc la telefonul mobil mă plimb de colo-colo, deci ard calorii?

Nu există timpi morți pentru mine. Tot timpul fac câte ceva, iar produsele pe care le aleg sunt pe același principiu: sunt multifuncționale cumva. Așa cum e și noul detergent gel Sano Maxima pe care l-am primit spre testare acum câteva zile.

Despre Detergentul Gel Sano Maxima

„Inspirați de femeile puternice care pot face două lucruri în același timp, specialiștii SANO au creat gama Sano Maxima care curăță hainele puternic, intens și lasă un parfum de lungă durata, pentru a oferi rezultate maxime.

Detergentul de rufe MAXIMA, disponibil în formă de pudră dar și gel, este unul dintre cele mai noi produse lansate de Sano în România, fiind o combinație unică de trei ingrediente puternice care elimina diferite tipuri de pete, și oferă un parfum intens.

Detergenții de rufe Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curățare în profunzime – enzime, oxigen activ, detergent dar și un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce oferă o eliberarea lentă a unui parfum de lungă durata.

Detergentul de rufe MAXIMA, pudra și gel, este disponibil în 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers și Baby – varianta testată hipoalergenic și dermatologic. Detergentul pudră MAXIMA este disponibil în format de 2 kg, 4 kg și 6 kg, în timp ce detergentul gel MAXIMA are o formulă concentrată cu 20 de spălări / 1 litru și 60 spălări / 3 l de sticlă.” (extras din comunicatul de presă)

Părerea mea despre detergentul GEL sano maxima

Am primit spre testare versiunea Mountain Fresh și versiunea Baby și, recunosc, eram tare curioasă căci nu mai folosisem detergent gel până acum.

Eu am mașină cu uscător încorporat și, recunosc, nu toate balsamurile îi fac față. Dar balsamul Sano Maxima e printre cele care #rezistă (și spun asta cu cea mai mare sinceritate).

Însă eram curioasă dacă detergentul gel chiar își face și treaba și singur, până la urmă așa se laudă, nu? Ei bine, prima variantă testată a fost Baby și, surprinzător, deși mirosul era unul subtil, a rezistat (dar la fel de subtil, evident). Varianta Mountain Fresh, în schimb, a lăsat un miros mult mai pregnant, de aer proaspăt. Deci pot spune că  Sano își ține și de fata asta promisiunea: curăță și parfumează!

Acum sunt nedumerită: care versiune îmi place mai mult? Chiar nu mă pot decide!!! (Sunt multifuncțională, dar nu și mega hotărâtă.)

Voi ați încercat detergentul Sano Maxima? Dar alte produse Sano?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021