Jurnal 08.03.2020: Sunt bine, voi?

Sunt bine
sursa foto: unsplash.com

Săptămâna asta a fost grea. Știi momentul acela când o minge izbește un zid și apoi ricoșează într-o direcție ușor diferită? Asta mi s-a întâmplat și mie: mingea am fost eu, zidul: realitatea. Mi-a fost și îmi este greu, nu mint. Când persoanei căreia îi datorezi totul îi e greu, nu îți poate fi ușor. Mă simt slabă, neputincioasă. Uneori aș vrea să fiu mai tare… Dar măcar încerc să nu arăt. Mă uit în oglindă și-mi zic „sunt bine! sunt bine!” – ca o mantră. Sper să-mi și intre în cap!

Nu știu dacă v-ați prins, dar am renunțat la tura asta de SuperBlog. Poate aș fi putut duce competiția, dar cu eforturi, întârzieri și lipsă de randament – ori eu nu vreau asta. Eu dacă fac ceva, ori îl fac bine, ori nu îl mai fac. Așa că o să privesc competiția de pe margine, printre picături. E cel mai bun lucru pe care îl pot face acum!

Trebuie să fiu limpede pentru alte lucruri. Poate voi scrie un pic mai rar o perioadă, dar promit să nu uit de tot de voi (nici nu aș putea)! Și mai promit că o să fac tot posibilul să fiu tare!

Sunt bine, cât de cât, voi?

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!

 

Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: