Primele 2 săptămâni de SuperBlog. Relatare de pe bancă

superblog de pe bancă
sursa foto: unsplash.com

Viața mea începe să intre în normal… Nu, nu în normalul meu bun, dar într-unul ceva mai gri față de negrul din ultima vreme. Sper să ies din haos curând (dar oricum sunt conștientă: sechelele vor rămâne). Regrete? Nu am regrete. Poate că nu am suficient timp să-l împart cu toți cu care aș vrea. Și poate mai e unul micuț: acela că am renunțat la Spring SuperBlog, dar nu am avut de ales, așa e cel mai bine pentru mine, pentru toți.

Totuși, degetele mă cam mănâncă să scriu. Sunt conștientă: mi-ar fi greu, mai ales cu termenele. Însă nu mă oprește nimeni să țin un soi de jurnal de SuperBlog văzut de un superblogger ce stă pe bancă tura asta.

Senzații

Sincer, e ciudat. Încă tresar când văd o nouă probă pe grup și rotițele încep să mi se învârtă. Dar când să scriu? Când să postez? Când? Când? Când? Pfoai, ce greu eu. În articolul de înscriere pentru ediția de toamnă vă scriam de „superblogoză”, ei bine, acum virusul acesta a suferit o mutație… Sufăr de „superblogoză” prin privare. E un soi de sevraj…

SuperBlog logo
sursa foto: superblog.eu

Probele Spring SuperBlog – cele cu termen deja expirat

Au apărut deja primele 6 probe. Și, cum v-am zis, idei am să dau și la alții, dar nu o s-o fac pentru toate. O să vă scriu azi doar despre primele 3 – cele care au deja termenul expirat, restul… vom vedea.

Franke – Fii și tu un home decor influencer!

Eh, aici chiar scrisesem. Și o făcusem fain, doar îmi place bucătăritul! Scrisesem despre bucătăria mea de vis, una eclectică, despre cum Franke aduce armonie în ea. Ba chiar făcusem și un mic test care v-ar fi arătat vouă dacă bă potriviți cu acest gen de bucătărie sau cu altul. Mai aveam de realizat doar niște colaje.

Când a început tot vârtejul în care mi-a intrat viața, am crezut că totuși voi apuca să-l termin și să-l încarc. Însă știți și voi, socoteala de acasă nu mereu se potrivește cu cea din târg. Și nimeni, absolut nimeni, nu ar fi prezis că vârtejul va deveni atât de brutal. Abia după ce am ratat deadline-ul, am realizat că îmi va fi greu primăvara asta.

Experimentează – Lecții de viață transformate în experiențe pozitive

Și aici am scris și mai aveam puțin. Vă scrisesem mai multe despre experiența mea de la primul job și tot ce am învățat eu din acest episod. V-am mai scris despre necesitatea de a trece și prin experiențe mai puțin plăcute, dar și despre cele mai plăcute. Iarăși făcusem un test care v-ar fi făcut „lipeala” cu o experiență faină de pe site-ul sponsorului. Însă, ce rost mai avea? Nu aveam o încheiere pentru articol, deja ratasem o probă și tot restul vieții mele era deja prins în vârtej de parcă aș fi fost Dorothy.

Vindem Ieftin – Cu Vindem-Ieftin, construiești sau renovezi oriunde vrei

Eh, aici poate mi-ar fi fost greu. Eu și Vindem Ieftin parcă nu ne înțelegem. Mie probele lor îmi inspiră povești. Ei parcă nu prea vreau asta… Și totuși, eu tot poveste scriam. Doar imaginați-vă asta: vineri seara, o fată se întoarce de la birou cu autobuzul, doar că e prizonieră în trafic. Mintea ei zboară la viața simplă de la țară, acolo unde moștenise o casă pe care ținea cu tot dinadinsul să o renoveze. Bine, acesta ar fi rezumatul-rezumatului, ideea mea era mai lungă și mai idilică…

despre mine

Câteva gânduri la final

Ideile tot îmi curg. Am ceva și pentru următoarele probe, la DAJAR e deadline azi și zău, proba asta mă furnică cel mai tare de până acum. Și probele de la Spacer și AutoGedal sunt faine. Cine știe, poate până la final o să bifez câteva probe. Asta deși nu îmi place deloc să nu fac un lucru bine de la cap la coadă. Și, evident, în ciuda vârtejului în care încă sunt. Dar când naiba m-am lăsat eu învinsă? Nu am învățat eu de mică să iau totul în piept, chiar dacă ceva din mine zbiară de durere?

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: