Afaceri mici: 21 de moduri prin care le putem susține acum și mereu

AFACERI MICI 21

 

Sunt un om de cuvinte care lucrează cu numere, multe-multe numere adesea cu multe-multe zerouri în coadă. Așa că, deși ați zice că mintea mea zboară printre norișori și metafore, de fapt înțeleg o chestie-două și despre statistici, economie și cam tot ce se întâmplă în jur. Nu, nu o să vă țin predici acum despre coronavirus, nici despre crize economice sau… mai știu eu, teorii conspiraționiste. Până la urmă, viața mai are și griuri. Însă aș vrea să vă atrag atenția asupra afacerilor locale, adică acele afaceri mici despre care poate se aude prea puțin deși de cele mai multe ori au produse geniale. Ele, probabil vor fi foarte impactate în această perioadă de restricții de tot felul.

Dar, înainte de toate, trebuie să recunosc că ideea de a vă scrie despre subiectul ăsta nu mi-a venit așa, pur și simplu. Totul a pornit de la Alexandra care acum ceva timp m-a invitat în grupul de Facebook al mămicilor antreprenor din Brașov. Nu sunt mămică (încă), antreprenor – cine știe, poate cândva, iar Brașovul l-am ratat la mustață. Însă am multe altele în comun cu membrele grupului, de pildă interesul pentru dezvoltarea personală și grija pentru societate. În grup am descoperit inițiativa Andreei Păun de a susține afacerile locale și mi-am zis că ar fi tare fain să intru și eu în campanie.

Astfel că m-am pus pe gândit și, după două cafele și-un croissant, am găsit 21 de moduri prin care putem susține afacerile mici, fie ele locale sau din alte zone ale țării acum și mereu…

Cum putem susține afacerile mici?

afaceri mici

Afaceri mici: cel mai important mod de a le susține

Tot ce am scris mai sus e important, dar poate mai e ceva… Ceva și mai și! Iar când scriu asta mă refer, evident, la solidaritate. Acesta ar trebui să fie cuvântul de bază, nu doar în această perioadă, ci mereu!

Evident, nu le pot ști pe toate așa că aștept și alte sugestii legate de modul în care putem susține afacerile mici!

#ÎmpreunăEMaiUșor – nu uitați asta!


D.

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!

 

Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: