Discuții la feminin: Elena Răducu. Antrenor de fericire

Elena Răducu

Elena Răducu nu e doar life coach, e și happiness trainer și autor de carte pentru copii. În plus, e argeșeancă de-a mea, iar chestia asta mi-a mers drept la suflet căci, din păcate, rar îmi e dat să întâlnesc în online pe cineva care-și trage obârșia de pe aceleași meleaguri cu mine și face lucruri atât de faine.

De vorbă cu Elena Răducu

Bună, Elena! Mulțumesc tare mult! Aș vrea să te întreb, în primul rând, ce ne poți spune despre tine? 

Sunt antreprenor de 10 ani, mamă a doi băieți de 3 și 6 ani, pasionată de oameni, de cărți și povești cu sens!  Am lansat în noiembrie 2018 la Gaudeamus prima mea carte autobiografică, publicată în self publishing – “Aventuri cu găina mea, Conceata”. 

Sunt trainer internațional acreditat NLP, practician Diamond Cutter, participant la Tony Robbins Unleash the Power Within de 2 ori (în 2019 am fost în echipa lui de marketing), am certificare Speaker’s Elite cu Andy Szekely, sunt membru Upriser, speaker și personal coach. 

Promovez autenticitatea și puterea femeilor și ofer programe speciale pentru antreprenori. 

Organizezi evenimente de dezvoltare personală. Ce ne poți spune despre ele? 

Consider că este misiunea mea personală, aceea de a aduce oameni împreună și de a oferi valoare.  

Am evenimente în offline, în ceainării le fac de obicei, îmi place mult atmosfera și conexiunea cu oamenii, și de asemenea organizez și evenimente online pentru persoane din afară Bucureștiului și afară țării. În 8 ani am dezvoltat Comunitatea Magică pe Fb și pagina Evenimente Magice.

Care a fost cel mai reușit eveniment pe care l-ai organizat până acum? 

Am adus în România un trainer din UK de la Tony Robbins, deja de 5 ori, pe CV Pillay și am avut evenimente de amplificare a energiei sexuale, găsirea misiunii personale și a abundenței financiare. 

Despre cartea pentru copii pe care ai scris-o, ce ne poți spune? 

Este proiectul meu de suflet, am scris-o pentru copiii mei și pentru toți cei cu suflet de copil.  

Este o carte autobiografică, reală 100%, un fel de Ion Creangă contemporan, iar eu sunt în locul lui Nică a lui Ștefan a Petrei, făcând năzbâtii la țară, ajutând bunicii și distrându-mă în anii 80, undeva într-un sat din județul Argeș.  

Este o mini-biografie amuzantă a satului românesc, mărturie pentru copiii de azi, este o carte pictată la interior și foarte apreciată, se poate comandă cu autograf de pe pagină mea personală de Facebook prin mesaj privat.

Ce te motivează să faci ceea ce faci? 

Am crezul că pot face o lume mai bună, zi de zi pentru noi, pentru copiii noștri și pentru posteritate.  

Îmi place să cred că transform în bine viețile oamenilor pe care îi întâlnesc și am foarte multe povești incredibile în acest sens. De exemplu, în 2016 am trimis gratuit (plătit de compania internațională ) în Dubai o doamna cu soțul ei, muncitor la Bricostore. Ei au fost într-o excursie de vis la 5 stele, timp de 4 zile, și eu am ajutat la acest vis prin motivarea și susținerea ei zilnică într-o companie de vânzări directe a cărei franciză am avut-o timp de 8 ani. Această doamna nu ieșise niciodată din țară, din cauza lipsei banilor, darmite să meargă în Dubai! 

Crezi că e important să avem un scop bine-stabilit?  

Da, este foarte important, se și spune că dacă nu lucrezi zi de zi la visul tău alți oameni te vor plăti să lucrezi la visul lor.  

Am o agenda foarte clară, pe ore, zile, săptămâni, luni. Planificarea este cheia succesului și evaluarea periodică a timpului investit și a rezultatelor obținute.  

Nu poți schimbă variabilele pe care nu le cunoști, de aceea e important să notezi tot și să sărbătorești mereu reușitele. Creierul înregistrează acest lucru și va fi și mai implicat în obținerea scopurilor tale.

Ai vreun motto? 

Da: „Life is like a box of chocolate, you’ll never know what you’ll gonna get” – din filmul Forrest Gump, 1997: Viață este că o cutie de bomboane, niciodată nu știi cum va fi următoarea și ce vei obține. 

Consideri că a fi femeie e un avantaj sau un dezavantaj în domeniul organizării de evenimente de dezvoltare personală? 

Eu consider că este un avantaj, noi femeile suntem mai empatice și mai prezente, iar multitaskingul este în Adn-ul nostru. Când organizezi un eveniment trebuie să fii atentă la 10 variabile odată și concomitent să jonglezi cu situațiile care pot apărea, și toate astea cu  zâmbetul pe buze.  

Acest lucru poate fi făcut mai ușor de către o femeie, cu siguranță. 

Dar a fi femeie, în general, e un dezavantaj? 

Nu, consider că feminitatea este un atu important și trebuie să conștientizăm acest lucru. Femeile care își potențează feminitatea sunt în armonie cu tot universul și de aceea eu organizez și workshopuri online de feminitate și de accentuare a energiei feminine.  

Femeile se pot încarcă singure și de la natură cu energie, bărbații au nevoie de femei pentru încărcare. Doar noi putem da naștere altor ființe iar acest lucru unic este un miracol. Eu îmbrățișez în fiecare zi faptul că sunt femeie și mă bucur că este așa. 

Ai vreun plan de viitor? Desigur, după ce trece această perioadă… 

Am plan și pentru prezent, și pentru viitor: 

Organizez vineri 27 martie ora 19:00 o serată online de feminitate ayurvedică și un Workshop de îndeplinire a obiectivelor prin NLP luni 30 martie ora 11:00.

De menționat este că în această perioada evenimentele mele au prețul redus la jumătate, astfel că se poate participa la un workshop online de 2 ore cu doar 40 lei! 

Desigur, aștept că această perioada să să termine și să putem să ne conectăm în offline la seri de networking, să mergem în ceainării, să facem meditații ghidate. 

Eu ofer și ședințe de private coaching online pentru găsirea misiunii personale, antreprenoriat, vânzări. 

De asemenea ofer și meditații de limbi străine – engleză, franceză, italiană, spaniolă, scriere creativă și coaching pentru scrierea unei cărți.  

Am clienți în această perioada și numărul este în creștere, eu lucrez pe online deja de 4 ani. 

Ne poți lăsă un gând, așa că de încheiere…? 

„Everything will be ok în the end, and if it’s not ok,then is not the end yet” – Totul va fi bine până la urmă și, dacă încă nu e bine, înseamnă că încă nu e sfârșitul! 

Va aștept online la evenimentele mele și va transmit o îmbrățișare virtuală! #staysafe #staiacasa

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: