The Talks: Orice e posibil

orice e posibil
sursa foto: pixabay.com, edit: canva.com

Faptul că limitele există doar în mintea noastră nu e doar o frază luată din cărțile de dezvoltare personală. Altfel spus, „orice e posibil” nu e doar un mit. Cumva, noi suntem programatorii abilităților, reușitelor și nereușitelor noastre.

Nu mă credeți? Ei, există suficiente alte persoane care vă pot convinge de acest lucru. Maysoon Zayid este una dintre ele. Născută cu paralizie cerebrală, previziunile erau sumbre pentru ea: nu va putea merge, nu va putea duce o viață normală. Însă ea le-a dovedit contrariul (bine, a avut și sprijinul părinților).

În fine, nu mai lungesc introducerea. Vă las pe voi să o ascultați.

Traducerea o găsiți aici

Discursul ei e unul dintre cele mai puternice pe această temă. Până la urmă ce exemplu mai bun ne trebuie decât o persoană care a zguduit toate preconcepțiile, care ne-a demonstrat că într-adevăr orice e posibil?

Trebuie doar să avem încredere în noi, în tăria noastră interioară. Nu sunteți de acord cu mine?

Eu una mă opresc aici cu scrisul, dar vă invit să dezbatem discursul lui Maysoon Zayid în comentarii. Dar mai am și alte întrebări pentru voi: cât de mult contează mindset-ul în a reuși orice? Chiar există imposibilul sau, vorba aceea, nu există nu pot, există nu vreau?

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: