Gânduri la final de Spring SuperBlog 2020

Gânduri la final de Spring SuperBlog 2020
sursa foto: SuperBlog.eu; edit: canva.com

Aseară s-a bătut gongul de final al Spring SuperBlog 2020. Cea de-a XX-a ediție a celui mai longeviv concurs de blogging a fost una aparte ținând cont de contextul actual. Cu acestea, în ciuda obstacolelor ce au ieșit în cale, esența competiției a rămas nealterată. Cum am trăit eu acest sezon de SuperBlog? Cine a câștigat? Regrete? Rămâneți pe recepție!

Eu și Spring SuperBlog 2020

După cum știți, mi-am propus ca anul acesta să câștig o ediție SuperBlog. Dar între un articol și altul, viața nu stă în loc. Astfel că în această primăvară socoteala mea de-acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg.

Inițial am crezut că nu voi putea participa la vreo probă. Însă ghearele negre și ascuțite ale depresiei se întindeau spre mine. Le simțeam – mai ales în zilele în care efectiv nu mă puteam ridica din pat și tot ce aș fi făcut era să mă uit în tavan. Apoi, într-o zi, mi-am zis că nu pot continua așa. Nu puteam pica și eu în capcana asta. Cineva mult prea important pentru mine avea nevoie de o minte limpede. Trebuia să evadez din acea închisoare mentală. Așa că mi-am întors privirea spre scris. Dar, pe lângă asta, mai aveam nevoie și de o miză. Ceva care să mă țină în priză… Și unde o găseam dacă nu la SuperBlog?

sursa foto: unsplash.com

Astfel că, de la proba 5 am început iarăși să scriu. Am scris apoi la aproape toate probele – mai puțin la Farmec (nu am avut nici timp, nici vreo inspirație prea mare) și la proba care s-a anulat între timp din cauza condițiilor actuale (deși aici aveam o idee faină și un filmuleț pregătit, c’est la vie). Am și câștigat câteva premii:

  • Mențiune la proba 5: Primăvara, Spacer te trezește la viață!;
  • Premiul II la proba 6: Povestea unei mașini curajoase;
  • Mențiune la proba 8: 10 produse care nu ar trebui să îți lipsească din cămară (și le voi mulțumi din nou celor de la DriedFruits pentru gestul lor deosebit de a premia toți participanții la această probă);
  • Premiul I la proba 14: #TimpulPetrecutAcasă;
  • Premiul I la proba 16: Mobilitate gratuită pentru ONG-urile implicate în lupta împotriva coronavirusului.

Astfel spus, am câștigat premii la 5 din 11 probe la care am participat, iar de două ori consecutiv am luat punctajul maxim, 100. În rest, cu excepția a două probe unde am luat 92, am fost cu 1 punct sub podiumul probei. Rezultatele sunt, evident îmbucurătoare, și poate că dacă aș fi participat la toată competiția aș fi fost iarăși pe podium. Dar unele lucruri sunt mai importante, iar ediții sigur vor mai fi.

Mulțumiri și felicitări

În fine, trecem peste lucrurile legate de mine. SuperBlog e o competiție cu tine însuți, da. Îți împingi limitele scrisului. Testezi. Descoperi. Însă SuperBlog mai e ceva: o familie și cred că se cade să vorbesc și despre ceilalți, nu doar despre mine.

În primul rând, nu am cum să nu le mulțumesc Claudiei și lui Albert pentru organizarea competiției (care de data aceasta sigur le-a dat câteva bătăi de cap, dar ei nu au arătat asta), pentru răbdare, pentru că ne ascultă toate of-urile, pentru că sunt un exemplu de diplomație. Cum să nu-i iubești pe oamenii ăștia?

Cât despre concurenți, ce pot spune? Sunt minunați cu toții, iar pe această cale țin să-i felicit pe cei care au dus această competiție de la un capăt la altul. Da, ediția de primăvară e mai lejeră, dar tot o mare provocare e! Doar cine participă știe că nu-i ușor să scrii la foc continuu articole pe teme atât de diverse: azi despre mașini, mâine despre case, apoi despre pietre prețioase.

imagini pentru blog
sursa foto: unsplash.com

Evident, am și câteva felicitări mai speciale + câteva mesaje de enunțat aici:

Cătălina – felicitări pentru locul I, se vede cât de mult ai muncit și cât suflet ai pus!

Grațiela – mă bucur din suflet că ai ocupat locul II, ești un om minunat, inspirațional și muncitor – iar asta se vede în toate articolele tale!

Alexandra – eu abia acum te-am descoperit, după publicare clasamentului oficial Spring SuperBlog 2020, dar îmi place ce am găsit! Felicitări pentru locul III!

Răzvan D. -felicitări pentru locul IV la general și locul I la băieți – e un loc tare râvnit!

Dana – ai avut niște articole tare frumoase, unele mi-au plăcut chiar mai mult decât ale mele!

Issabela, Almona, Mari, Violeta, Otilia – vă ador!

Emil și Costică – această competiție nu ar mai fi la fle fără voi!

Andreea Chiriță – sper să mai participi și să ne cunoaștem și offline!

Roxana C, Roxana T și Gigel – sper că sunteți bine, mi-ar fi plăcut să scrieți mai mult!

Mona – draga mea, te vedeam pe podium, dar ți-am înțeles motivele. Oricum, felicitări pentru modul în care scrii!

SuperBlog logo
sursa foto: superblog.eu

Regrete legate de Spring SuperBlog 2020?

Am regrete legate se Spring SuperBlog 2020? Singurul regret e acela că momentan nu știm nimic de gală. Abia am prins gustul acestor evenimente și așteptam cum nerăbdare să-i revăd pe dragii mei superbloggeri.

În rest… totul trece. Da, uneori ne supărăm, ni se pare că articolul nostru e mai cu moț, dar apoi cu timpul realizezi că totul depinde și de cel care citește. Nu poți fi pe gustul tuturor, oricât ai munci. E un sentiment nasol, da, dar supărarea asta îți face rău doar ție și-ți mănâncă energia pe care mai bine o consumi altfel. Altfel spus, SuperBlog nu e doar o școală de blogging, dar te învață să fii și rezilient.

…Și cam atât despre Spring SuperBlog 2020. Aștept cu nerăbdare vești despre gală și, evident, ediția de toamnă!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: