Cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul

satisfacții pe care mi le-a adus blogul

sursa foto: pexels.com

Ieri v-am scris despre ce implică să o iei de la capăt cu un blog nou. În caz că ați ratat articolul, vă spun acum că acest lucru implică multă muncă, nervi tari și cafea. Bine, aceste lucruri sunt necesare și în cazul unui blog cu ceva mai multă vechime (și asta o știu prea bine căci nu sunt blogger de ieri – de azi). Însă blogging-ul înseamnă mai mult de atât, așa că astăzi am hotărât să vă scriu despre cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul. Nu vă mai țin mult cu introducerea, haideți să le numărăm împreună!

Acestea însă sunt doar principalele satisfacții pe care mi le-a adus blogul.

Blogging-ul mi-a lărgit orizontul. Mi-a sculptat opiniile. Mi-a plantat scopuri în solul minții. Unde aș fi fost fără blog, fără tot ce a adus în viața mea? Nu știu. Practic, datorită pasiunii mele pentru scrisul online sunt omul care sunt astăzi.

Și atât despre mine. Îi provoc și pe Ana, Anaphielle, Mona, Alexandra, Grațiela, Emil și Răzvan să întocmească o listă scurtă intitulată „cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul” și să o partajeze cu cititorii lor. Însă, evident, provocare e deschisă pentru oricine.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: