Un an de De-ale Dianei cu bune, cu rele și cu câștigători

de-ale dianei 1 an
sursa foto: unsplash.com

Nu sunt o persoană superstițioasă… mă rog, cu excepția întorsului din drum și a culorii roșu pe care o consider „culoarea mea norocoasă”. Însă lista mea se oprește aici.Astfel că nu mă tem de numărul 13. Nu-l consider ghinionist. Ce dovadă mai bună a acestei afirmații pot să vă aduc decât faptul că acum un an a apărut primul articol pe De-ale Dianei?

Un an Plin

Vă povesteam că a porni de la 0 cu un blog nou, deși aveam destulă experiență în spate, nu e chiar floare le ureche. Nu am bătut din palme și… hocus pocus preparatus totul s-a așezat frumos de parcă aș fi avut în buzunar bagheta lui Harry Potter. Rezumând, în acest timp, era să rămân fără blog pentru că am crezut că eu sunt mare și tare și  pot face singură o actualizare mai complicată, a trebuit să mă adun și să re-învăț să îmi planific articolele și altele.

Dar hai să vorbim și despre lucrurile frumoase. Ce înseamnă mai exact 1 an de De-ale Dianei 🙂

Mai întâi, câteva numere

articole
0
de cuvinte
0

Da, fix atâtea! Iar pentru ele am primit…

like-uri
0

Frumos număr, nu? Iar la ele se adaugă și 3186 de comentarii.

Dar, cel mai important e că blogul a fost vizitat de… mulți oameni frumoși.

Dincolo de numere...

De-ale Dianei nu e doar despre mine, e și despre voi. Am ales să  nu spun câți oameni au trecut pragul blogului din simplul motiv că nu-mi place să pun egal între oameni și numere. Mi se pare… dezumanizant (sper că există acest cuvânt, dacă nu, ei… tocmai l-am inventat).

Însă nu puteam lăsa această aniversare să treacă așa… pur și simplu. Așa că am decis să ofer și un premiu, după cum știți. Din păcate sau din fericire (eu merg pe ultima variantă) genul de competiție pe care am propus-o eu nu atrage „concursiștii” profesioniști. Astfel, bucuria mea e mai mare, căci premiul va merge la cineva care sigur îmi citește blogul!

Iar câștigătorul concursului aniversar De-ale Dianei este...

Felicitări, Elena! Premiul de data aceasta merge la tine! Te voi contacta în scurt timp pentru a stabili cum vei intra  în posesia premiului. Iar celorlalți le urez să fie pe fază, următorul concurs va apărea când vă așteptați mai puțin 😉

V-am scris despre ce a însemnat acest an. Am făcut și extragerea. Mai trebuie ceva? Cred că nu, dar nu pot încheia fără a vă promite că al doilea an de existență al blogului va fi și mai frumos!

Să ne citim cu bine!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021