Andrei Neagu lansează single-ul „Vrăjitoarea”

Andrei Neagu
sursa foto: acebook.com/andreineagumusic/

Pe Andrei Neagu l-am descoperit, cum altfel, în online cam prin toamna anului trecut datorită  iubitei lui, Cătălina, care a posta o piesă cântată de el în grupul de Facebook SuperBlog. De atunci am urmărit cu mare atenție ce face el pe plan muzical deoarece piesele sale sunt diferite de cele difuzate la televiziunile și posturile de radio comerciale. Însă vă puteți face o părere mai bună despre muzica lui Andrei urmărindu-i canalul de Youtube, eu nu sunt vreo expertă în domeniu și nu aș vrea să credeți că-l laud doar pentru că-l cunosc.

Ce vă pot spune, totuși, e că mi-ar plăcea ca acesta să fie mainstream-ul! Așa că orice veste legată de acest gen de muzică mă bucură. Recent am aflat că Andrei Neagu a lansat o nouă piesă, Vrăjitoarea, despre care veți afla mai multe din următorul comunicat de presă.

 

andrei neagu

Ca un fan al muzicii lui Andrei, evident, această veste m-a bucurat. Aș fi dat play pe loc, ar eram într-un loc unde ar fi fost cam ciudat să fac asta: în mijlocul Lidl-ului (sau, cine știe, poare s-ar fi format un flash mob?). Însă cum am ajuns acasă am pus piesa pe repeat!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: