Fashion Icon: Priscilla Arias

priscilla arias

 

sursa foto: televisa.com

Sunt o căutătoare. De idei. De locuri. De povești. De zâmbete. De muzici care-ți gâdilă simțurile. De inspirație… în orice domeniu.

În modă, de exemplu, caut mereu diferitul. Nu-mi place să mă aliniez standardelor și trend-urilor care vin și pleacă incredibil de rapid (că de aceea se numește fast fashion). Îmi plac lucrurile durabile, perene, simple sau, dimpotrivă ieșite din comun. Îmi place ceea ce iese din tipare, probabil de aceea Priscilla Arias e una dintre sursele mele de inspirație în materie de modă.

Cine e Priscilla Arias?

Priscilla Arias, La Fatshionista, e o bloggeriță / vloggeriță de origine mexicană ce nu se încadrează în tiparul 90-60-90.

Am descoperit-o de vreun an pe pagina de Facebook Televisa și de atunci o urmăresc constant. De ce? Pentru că-mi place mesajul pe care îl transmite. Pentru că e originală. Pentru că e amuzantă (și uneori autoironică, niciodată plină de sine). Pentru că întotdeauna e plină de sfaturi pentru femei, chiar dacă poartă XS sau XXXL.În speranța că unii înțelegeți limba spaniolă, vă las și unul din videourile în care vorbește despre cum e să fii scundă și plinuță.

Ce am învățat de la Priscilla?

Priscilla Arias e o inspirație nu doar în materie de modă, asta dacă nu v-ați prins deja. La tia Pris (Mătușa Pris), cum i se mai spune, e genul acela de persoană (evit să-i spun influencer, cumva la noi are unele conotații superficiale / negative / ambele) pe care o urmărești și-ți iei notițe. Așa că iată câteva dintre lucrurile pe care le-am învățat urmărind-o de-a lungul timpului!

Pe scurt, Priscilla Arias vorbește despre body positivity, dar fără a insista prea mult pe subiect, altfel spus, nu te exasperează cu asta. În plus, e amuzantă foc și e sursă de inspirație prin tot ce face și spune. Adevărul e că ea a fost cea care m-a inspirat să fac această serie despre Fashion Icons unde o să vă scriu din când în când despre femeile care mă inspiră în materie de modă și nu numai.

Voi ce credeți, frumusețea se încadrează într-un tipar? Sau e mult mai important să te simți bine în pielea ta indiferent de ce spune cântarul și ce mărime e indicată pe eticheta hainelor tale?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021