Festina Lente & Carpe Diem. Povestea noului meu ceas de la WatchShop.ro

A fost o vreme în care lucrurile erau nesigure – în casă, în gând, în lumea din afară. Vedeți voi, atunci când lumea se confrunta cu noul virus și, pe lângă asta, învăța să-și desfășoare mai toate activitățile de acasă, eu aveam alte lupte de dus. Universul meu începuse să se prăbușească înainte ca noi să fim cu toții consemnați la domiciliu. Asta a fost doar cireașa de pe tort: neputința și incertitudinea.

Simțeam că trebuie să fac ceva pentru a lupta împotriva curentului căci altfel m-ar fi tras din nou la fund. Așa că am reintrat în Spring SuperBlog deși îmi propusesem să stau pe bară tura aceasta. Mi se părea prea mult…

Și, totuși, fără acest „,mult” simțeam cum scufundarea mea era iminentă. Așa că am strâns din dinți și-am scris. Culmea, am scris atât de bine încât am obținut și prima mea notă de 100 din cadrul competiției. Da, deși particip la SuperBlog de ceva timp, nu obținusem niciodată punctajul maxim. Însă lucrurile se întâmplă mereu cu un motiv și iată că prima mea sută a venit când aveam poate cea mai mare nevoie de ceva mega-pozitiv în viața mea.

În afară de bucurie, nota a venit și cu un voucher de la WatchShop.ro (căci ei au sponsorizat proba despre care vă vorbesc, iar articolul, evident, a fost cel despre Garmin.)

Eu + WatchShop.ro = Love. Dintotdeauna

Înainte de a vă scrie despre cum am utilizat voucherul, trebuie neapărat să vă mărturisesc că eu eram deja fan WatchShop. De ce? Simplu:

watchshop fan

Fiind deja familiarizată cu ei, cu produsele lor, e clar că nu am așteptat prea multe pentru a fructifica voucherul. Știam clar ce vreau: un ceas elegant, cu o curea din piele albă. De fapt, nu orice ceas elegant care are o curea albă din piele, eu voiam un Festina Mademoiselle.

De ce Festina?

Pentru că, așa cum spune una dintre campaniile lor recente #FestinaAlwaysFits.

Pe lângă asta, ca o veritabilă împătimită obsedată de ceasuri, chiar îmi doream un Festina. Motivele cred că sunt evidente. Deși compania mamă este bazată în Spania, ceasurile lor sunt produse în Elveția, iar acest lucru e un soi de garanție a calității. În plus, modelele lor sunt tare, tare faine!

Dincolo de calitate și eleganță…

Totuși, acest ceas are o semnificație mai profundă pentru mine. În primul rând, denumirea mărcii vine, evident, de la Festina lente – grăbește-te încet. Acest adagiu, indiferent de eră, a avut un sens profund. Însă în vremurile noastre în care totul este pus pe fast-forward, cumva el devine un îndemn și mai pregnant.

Eu am vrut să întăresc cumva această semnificație. Așa cum vă spuneam în infograficul de mai sus, WatchShop.ro oferă și servicii de gravură personalizată. Astfel că am mai adăugat un mesaj aparte ceasului meu: Carpe diem! – trăiește clipa.

Ceasul meu, prin urmare e un soi de rezumat al lecției pe care am învățat-o în această perioadă:

Oprește-te din graba cu care îți duci viața. Observă atent lucrurile. Trăiește fiecare clipă.

Acum ar cam trebui să închei, dar nu o pot face. Cel puțin nu până când vă arăt ceasul despre care v-am tot scris.

  • festina
  • festina
  • festina
  • festina
  • festina

Ce ziceți, vă place?

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021