10 lucruri care îmi plac și 10 care nu – ce spun ele despre mine

10 lucruri

 

sursa foto: canva.com

Azi dis-de-dimineață Răzvan m-a invitat să scriu despre lucrurile care îmi plac și care nu îmi plac. Ce-am făcut eu? Evident, am răspuns afirmativ fără a sta prea mult pe gânduri. Mi s-a părut o completare drăguță (și logică) la lista celor 10 lucruri care mă fac fericită. În plus, îmi plac tare mult articolele de genul acesta pentru că mi se pare că ele vă permit să mă cunoașteți mai bine 😀 V-am făcut curioși?

10 lucruri care nu îmi plac

Voi începe cu ce nu îmi place. Asta pentru a face ceva mai puțin așteptat.

10 lucruri care îmi plac

Cred că e cazul să vorbim și despre lucrurile care îmi plac și, cum am tot scris despre ele, sper ca de data aceasta să vin cu ceva noutăți (nu de alta, dar nu aș vrea să vă plictisesc).

me
sursa foto: unsplash.com

Ce spun aceste lucruri despre mine?

Așa cum vă scriam la început, îmi plac acest gen de articole pentru că ele vă permit să mă cunoașteți mai bine, să mai disipăm din bariera aceasta a online-ului. Probabil de aici ați dedus că sunt încăpățânată, obsedată de punctualitate. Că nu îmi place liniștea, dar nici muzica pe care o ascult forțat. Că iubesc frumosul în toate formele sale. Că îmi place să mă răsfăț și să învăț tot timpul…

Și altceva…? Ia spuneți-mi, ce ați mai învățat despre mine azi! Iar dacă vă încumetați, spuneți-mi 10 lucruri vă plac și 10 care nu în secțiunea de comentarii sau chiar pe blogul vostru.

Voi primi cu drag toate răspunsurile, dar sunt tare curioasă ce răspunsuri îmi vor dar Ana, Geo, Potecuța și Rox.

Să auzim numai de bine, dragilor!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021