Destinații de vacanță

destinații de vacanță
sursa foto: Canva.com

Scriu acest articol la finalul unei zile mult prea calde. Acum plouă mărunt, dar zgomotos. Am geamul deschis, așa că mirosul ploii: proaspăt, dar parcă un pic prăfuit îmi pătrunde în cameră. Aveam nevoie de asta! Aveam nevoie de puțină relaxare. Dar, parcă nu e de ajuns! Îmi trebuie mai mult. Am început să trăiesc mai haotic decât niciodată!

Da, știu, mulți vorbesc despre cum această perioadă i-a învățat să fie mai conștienți, mai împăcați, mai… zen și roz cu picățele-n dungi. Eu nu. Eu sunt total pe dos, iar pentru a-mi reveni simt că trebuie să iau o pauză de la… tot. Am nevoie să-mi încarc bateriile pentru a mă apuca mai apoi să reclădesc totul. Poate nu degeaba i-am întrebat pe cei de pe grup despre destinații de vacanță. Cu ce idei au venit? Păi, să vedem:

  • Barcelona – spune Dana. Și, sincer, nu-i o idee rea. Mereu am vrut să văd Sagrada Familia, parcul Guell și… cam tot orașul (arhitectura e uimitoare!)
  • Roxana spune că pentru ea destinația de vacanță e ideală, în timp ce Almona aplică regula celor 3M: mare, munte, muzee în maximum 300 km pătrați.
  • Raluca recomandă Grecia și, între noi fie vorba, curând o să aflu și eu de ce atât de lăudată.
  • Denisa, în schimb, ne ademenește cu alt oraș aflat pe lista mea de dorințe: Istanbul.
  • Mari e tare vizuală în descrierea ei: „o căsuță cosy pe o plajă din Grecia, Italia sau Franța. Nimic sofisticat. O măsuță de lemn sau fier forjat pentru cafea dimineața, cu ochii spre mare, ascultând valurile ce se sparg în liniște. Atât.
  • Aura, în schimb, nu are mari planuri, dar m-a ademenit cu marea, nu a noastră, a americanilor. Pfoai, ce mi-ar plăcea să descopăr într-o zi plajele lor faimoase!
  • Anaphielle vrea să urmeze sfatul lui Smiley și să emigreze pe altă planetă sau, mai bine, într-un univers paralel. Deși decizia e cam radicală 😆 să ridice mâna cine nu s-a gândit vreodată la asta!
sursa: Facebook

Evident, acestea sunt doar câteva destinații de vacanță. Aș fi curioasă să aflu și care sunt alegerile voastre preferate în acest sens! Sau, de ce nu, care sunt locurile unde ați vrea să ajungeți, dar încă nu ați reușit?

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: