Lumea mea. Lumea magică a parfumurilor Sano

sano

Dragilor, trebuie să vă mărturisesc ceva! Mă transform! Da, ați citit bine! Mă transform! Prima dată când am observat acest lucru nu a fost atunci când am decis să-mi iau viața în dinți. Atunci am realizat că după ce veneam de la muncă și renunțam la tocuri sau balerini (în funcție de cât aveam de alergat în acea zi) în favoarea papuceilor mei pufoși de casă, deveneam alta! Eram exact ca Bruce Wayne când intra în peștera sa și devenea Batman. Doar că inamicul meu nu era Joker sau The Penguin, ar fi fost prea ușor! Eu trebuia să mă lupt cu treburile casnice!

La început, cum vă așteptați, am pierdut câteva bătălii. Însă cine a mai văzut un berbec care să se dea în lături de la ceva? Norocul meu, așa cum v-am mai spus, a fost faptul că există Sano. El îmi e aliat de nădejde, așa că el e arhiprezent în casa mea după cum puteți observa în poza de mai jos.


sano

Lumea magică a parfumurilor sano

În bucătărie, în baie… peste tot îmi e alături. Dar, cel mai mult îmi place când deschis șifonierul și pătrund în lumea magică a parfumurilor Sano (singurele care rezistă și uscătorului meu de rufe, celelalte se cam duc). Balsamul Sano Maxima Perfume Collection se numără de mult timp printre preferatele mele, mai ales versiunea Soft Silk. Îmi amintește lucruri atât de dragi, încât pur și simplu ador acest parfum suav, fluid și elegant – exact ca mătasea.

Parfumul Soft Silk îmi amintește, în primul rând, de copilăria mea când dulapul mamei era pentru mine cel mai mare magazin de modă posibil în care mă avântam ori de câte ori aveam ocazia.

Tot el îmi amintește de îmbrățișări, de dimineți leneșe de weeken și de rochia preferată. Toate lucrurile frumoase sunt în acel parfum! Practic, atunci când deschid dulapul nu sunt doar o super-eroină, mă simt de parcă sunt o zână într-o lume parfumată.

sano
sursa foto: Facebook @SanoRomania

Noua provocare sano. Odorizantul de cameră Sano Fresh Home

Din când în când, lui Sano îi place să mă provoace, dar după cum puteți vedea, eu am un întreg arsenal de la ei, deci nu scriu așa, din obligație. Când scriu că Sano îmi e aliat, chiar îmi e! Și încă unul de nădejde! Așa că eu îi primesc cu drag provocările. Oricum ele sunt tare, tare faine!

Recent am primit o cutie cu un detergent gel Sano Maxima, despre care v-am mai povestit cât de fain și multifuncțional e. Am primit și un balsam Sano Maxima Perfume Collection Soft Silk – cred că au simțit că al meu era pe terminate. Și, în plus, am mai primit și ceva nou! Odorizantul de cameră Sano Fresh Home care miroase a… ghiciți ce? Balsamul Soft Silk! Deci e clar: echipa de comunicare Sano citește și minți!

Pe primele două vă e clar cum le-am testat și care au fost rezultatele, v-am mai scris. Dar, știți cum am folosit odorizantul de cameră? Am pulverizat un pic pe perdele, iar acum, când scriu mă simt alintată de fiecare dată când vântul le mișcă ușor! Așa să tot scrii povești și articole! Până la urmă nu contează doar cuvintele, ci și mediul, iar când e un mediu atât de plăcut, ți-e mai mare dragul!

sano

Mai multe despre Sano Maxima PERFUME COLLECTION

Desigur, aș putea să vă tot scriu despre gama Sano Mazima Perfume Collection și cum cu puțin (doar un căpăcel în cazul balsamului și câteva pufuri în cazuri odorizantului) creez magie. Însă prefer să vă invit și pe voi să testați produsele și să-mi spuneți cum vi s-au părut. Desigur, dacă ați făcut deja primul pas, puteți sări deja la al doilea și să-mi lăsați un comenteriu 🙂

Iar dacă vreți să aflați mai multe, vă invit să citiți comunicatul de presă primit de la Sano.

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: