The Talks: Viața ca o operă de artă

viața ca o operă de artă
sursa foto: vogue.com

Dragii mei, pentru astăzi v-am pregătit un TED care, inevitabil, m-a dus cu gândul la unul dintre romanele mele preferate: Pe când eram o operă de artă de Eric-Emmanuel Schmitt. De ce? Pentru că este susțiunt de Daniel Lismore, un artist care își trăiește viața ca o operă de artă vie exact ca personajul lui Schmitt (dar fără consecințe nefaste, ori nu lasă să se vadă).

Lismore combină diamantele cu doze de bere, mătăsuri scumpe și altele pentru a crea opere unice pe care cel mai adesea le poartă chiar el. În discursul lui de la TED a vorbit despre cum e să trăiești un astfel de stil de viață, cât de important e să fii tu însuți și cum, fiecare om, își poate crea propria operă de artă.

transcript

De ce am ales acest TED? Simplu: îmi place mesajul transmis. Fii tu însuți, oricât de excentric, diferit, ciudat te văd ceilalți! În primul rând trebuie să crezi în tine, cei care ați văzut GoT probabil vă amintiți următoarele cuvinte ale lui Daenerys:

Încrederea în sine e cheia. Întotdeauna a fost!

Evident, mi-a plăcut și cel de-al doilea mesaj: oricine poate crea artă! E tot o chestie de încredere în sine, dar și de a-ți lăsa mintea să zburde! Creativitatea înseamnă libertate!

Întrebarea mea de astăzi pentru voi e cum vedeți voi creativitatea? Și, ca bonus, voi ați putea să vă trăiți viața ca o operă de artă vie? Haideți să dezbatem aceste întrebări și acest TED în comentarii!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: