Leapșă blogosferică fără cap și fără coadă

Leapșă blogosferică fără cap și fără coadă
sursa foto: shutterstock

Tocmai când credeam și eu că o să mă relaxez mai mult și mai bine căci am ceva articole mai lejere, de vară, programate, am primit o leapșă de la Răzvan. Mai precis, este vorba despre leapșa blogosferică fără cap și fără coadă inițiată de Vienela. Oricum voiam să răspund la ea mai după vacanță, dar acum mă văd nevoită să urgentez. Așa că, fără a mai lungi introducerea, iată răspunsurile mele:

Ai tăi îți citesc blogul?

Uneori îl citesc. Uneori dau și like sau share.

Multă vreme m-am ferit și am refuzat chiar și ideea de a fi citită de ai mei. Însă nici eu nu știu cum am renunțat la aceste bariere pe care mi le puneam singură. Probabil nu am mai avut de ales atunci când și-au făcut Facebook 😆

Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?

Nu. Niciodată. Mi se pare de prost gust o astfel de paradă.

Polul Nord sau Ecuator?

Ecuator. Nu-mi place nici căldura extremă, dar o suport mai bine decât frigul 😀

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Doar una? Nu pot alege doar una.

Elif Shafak nu doar mă inspiră, dar mă ajută să-mi găsesc echilibrul și limpezimea gândurilor cu fiecare carte a ei. Deci aici intră toată cărțile ei. Lapte negru, ultima carte citită scrisă de ea, de exemplu m-a ajutat să realizez multe lucruri despre mine ca scriitor și, mai ales, ca femeie.

Apoi mai e Octavian Paler. Nu o dată am spus în adolescență că Viața pe un peron e biblia mea personală. Însă un impact la fel de puternic asupra mea au avut și volumele Autoportret într-o oglindă spartă, Scrisori imaginare și Rugați-vă să nu vă crească aripi.

Și, evident, mai e Nichita. Orice volum, orice poezie de Nichita mi-e crez și ideal literar.

Ai mulți prieteni sau ești genul care alege puțini, dar buni?

Puțini, dar buni. Întotdeauna. Am tribul meu și nu mă dezic de el orice ar fi! Așa cum spune un cântec faimos pe vremea mea: „Viața ta, nu uita / Anturajul este tot și asta nu se va schimba.”

Te simți bine în corpul tău?

Da. Deși trebuie să mai slăbesc câteva kilograme, fac asta mai mult pentru sănătatea mea, pentru a evita / preîntâmpina anumite probleme. Altfel, am fost și slabă-fotomodel și Miss Șunculiță. Mă simțit bine și-și.

Care este principalul tău defect?

Sunt impulsivă din cale-afară.

Dai bani cerșetorilor?

Nu. Să zicem că am văzut câteva faze cu „cerșetori” care m-au lecuit, de exemplu i-am dat unuia 1 leu și peste 30 de minute era la supermarket în fața mea. Își cumpărase o cinzeacă de Unirea.

Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Depinde. Nu aș spune chiar orice despre mine. Unele lucruri chiar trebuie să rămână secret, asta generalizând.

Ei bine, „interogatoriul” se termină aici. Sper că ați mai descoperit câte ceva despre mine!

Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să mi le lăsați în comentarii 😀 Dacă se vor strânge suficient de multe până duminică promit să fac un articol cu răspunsurile! Dacă nu, o să vă răspund printr-un reply 😀

Cât despre leapșă, ea rămâne deschisă, deci oricine o poate prelua. Însă aș fi curioasă ce ar răspunde Oana L., Oana N., Rox C. și Roxana T.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021