Ce au bloggerii în bagaje?

ce au bloggerii în bagaje
sursa foto: canva.com

E miercuri și oficial AMR o zi până când (în sfârșit) voi avea și eu concediu! Nu știu cum vă simțiți voi înainte de acest moment magic al vieții de adult, dar mie mi se pare că am tot alergat în cadrul unui maraton al mult mai lung decât cel regulamentar, de 42 de kilometri.

Abia acum încep să întrevăd linia de finish și, sincer, parcă niciodată nu am așteptat așa mult să închid ambele laptopuri și să uit pentru o vreme de tot. Am nevoie să îmi refac bateriile. Așa că deja am început să-mi fac bagajele. Însă cum mereu uit câte ceva, i-am întrebat pe cei din grupul de Facebook al blogului lor ce nu le lipsește niciodată din valiză. Iar astăzi, dragii mei, vom descoperi împreună ce au bloggerii în bagaje!

Așa că nu vă mai rețin! 3, 2, 1 – începem!

Oare ce au bloggerii în bagaje? Ce nu le lipsește?

Mari: „Gadgeturile, în primul rând cu accesorii aferente. Am și un articol pe blog cu bagajul.

Răzvan: „powebank, cablu USB type C, o carte, borseta.”

Aura de la eco 😀 : „Tu știi deja asta, dar mai spun o dată: caiete de schițe, creioane de desenat, creioane colorate; placa de tăiat și cuțitele; 2-3 telefoane; sigur că la drum lung se adaugă multe alte lucruri de care nu mă despart (încălțăminte, îmbrăcăminte și accesoriile din dotare!). La drumuri scurte, prioritățile sunt altele! Însă niciodată din geanta mea nu vor lipsi caietele de schițe și creioanele.”

Alexandra: „Vai de mine, eu câte am, mai ales în perioada asta:

 • măști pentru adulți și măști pentru copii,
 • dezinfectant,
 • șervețele umede, șervețele nazale,
 • 2-3 pixuri, foi, carnețel,
 • portofel, portmoneu,
 • sticle de apă,
 • clame pentru prins părul, o perie mică, deodorant mic, parfum mic, un ruj (sau varianta rucsac: vreo câteva),
 • ceva de ronțăit pentru fete, plus gume sau bomboane mentolate,
 • telefon + încărcător,
 • mini trusa de prim ajutor,
 • spray hemostatic, plasturi, pastile pentru dureri, rău de mașină, eu mai am și stări de vertij (mai am și pentru asta),
 • spray împotriva insectelor, crema cu factor de protecție solară, șepci – dacă mai e și vorba să plecăm undeva,
 • apoi se mai adaugă și câte un schimb de haine pentru fete (lejer), un sul de saci pentru gunoi (să adunăm tot frumos în saci, nu aruncate cine știe unde), o carte pentru fete, creioane de colorat și fișe…

Uite de asta îmi plac mie maxibags, încape toată casa acolo.”

ce au bloggerii în bagaje

Almona: „Actele, banii, telefonul, camera foto, încărcătoarele, trepiedul, carduri de memorie, trusa de medicamente, țigările.”

Cătălina: „Telefonul, portofelul cu bani, acte, cartela stb și bonuri importante. Pix, servetele. De când e obligatorie, iau și masca. Mai am în bagaj: cheile și diverse ambalaje pe care uit să la arunc”

Denisa: „Agenda, ochelarii de soare, 3-4 cărți, stetoscopul, o pensă chirurgicală, ace și câteva fire de sutură. Am zis cumva și de toate hainele din dulap?”

Dana: „Uleiul de lavandă. Nu am mai avut de mult timp atacuri de panică, dar e musai să îl am acolo.”

Potecuța: „Din bagajul de concediu? Pfuuu, greu. Haine. Și produsele de igienă.Din geantă nu-mi lipsește niciodată nimic. De la scobitori la bormașină, am de toate.”

Anaphielle: „Dumnezeu știe… mie îmi lipsește mereu câte ceva și tu mă întrebi ce nu-mi lipsește…? Când nu uit una, uit alta, e clar! Chiar și telefonul mi l-am uitat și a trebuit să mă întorc după el vreo 80 km.”

view of a man on city street

Raluca: „Cărti, mereu îmi iau rezerve, să nu rămân pe acolo fără.”

Oana: „Cât mai multe cărți! Sunt primul lucru pe care îl aleg atunci când pregătesc bagajul, apoi tot ce e nevoie în funcție de câte zile stăm: haine, acte, powerbank, cabluri, gel de dus, periuțe și pastă de dinți, câteva produse pentru machiat, umbrele etc. etc.”

Mira: „Cărți, act de identitate, ochelari, telefon (cameră foto), încărcător, medicamente, pix+agendă, cărți de vizită.”

Grațiela: „Când plec la drum lung îmi place să știu că am cu mine cel puțin o „mini” trusă de urgență care constă într-un dezinfectant (de regulă betadină), comprese sterile, plasturi, un spray antibacterian… În rest.. orice se poate cumpăra de la destinație. Ah, și un pix. Acesta este nelipsit în general din buzunarul meu. Nu se știe când e nevoie de unul și nu prea îmi place să folosesc instrumentele de scris pe care au pus mâna zeci sau poate chiar sute de alte persoane înaintea mea (da, sunt germofobă, dar nu la un nivel exagerat… sper!)”

ce au bloggerii în bagaje
sursa foto: pexeles.com

Ce nu îmi lipsește mie din bagaj?

Evident, telefonul, încărcătorul, actele, bani, balsam de buze, rimel, un cardigan vara (nu știi niciodată când ai nevoie), powerbank… Ah, și musai șervețele umede pentru că tot timpul am mini-accidente și e bine să am la îndemână. Și, pastile, nu plec nicăieri fără pastile de cap, de stomac, etc. – mamaie îmi spunea că sunt mai rău decât babele!

Dar, vouă ce nu vă lipsește niciodată din bagaje?

P.S.

Să ne recitim cu bine, dragilor! Revin pe 30 cu forțe proaspete și idei noi. (Voi încerca, pe cât posibil să țin și pasul cu comentariile voastre.)

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: