Antrenează-ți creativitatea! Începe SuperBlog 2020!

Nu sunt un mare fan al toamnei, dar totuși am câteva motive pentru care o iubesc. Ador mirosul de frunze uscate, mustul, diminețile ceva mai reci care mă invită să-mi etalez colecția de eșarfe…

Și, evident, toamna e sezonul SuperBlog. (În cazul în care nu știați, toamna nu se numără doar bobocii, ci și și bloggerii!) Da, începe iar! După o ediție de primăvară intensă și diferită, astăzi s-au deschis înscrierile pentru ediția numărul 21!

Niciun blogger nu poate rata așa o oportunitate. De ce?

Da, SuperBlog e o competiție. Uneori e al naibii de greu și-ți vine să renunți / să te dai cu capul de pereți / ambele. Alteori te enervezi din cauza notelor. Însă e o experiență frumoasă, educativă.

Pe parcursul competiției, ca blogger, ai ocazia să înveți câteva lucruri despre SEO și content marketing. Dar, mai important decât atât ai oportunitatea de a-ți antrena creativitatea în cel mai intens mod posibil. Blogging-ul și creativitatea merg mână în mână. Nu se poate altfel!

Creativitatea este o trăsătură definitorie a unui blogger de succes. Indiferent de nișă, de frecvența postărilor, de… orice, fără un pic de praf magic presărat peste text, acesta devine fad.

Ei bine, în SuperBlog vei avea parte de brief-uri care te vor obliga să gândești out of the box, să experimentezi stiluri noi de scriere, să abordezi într-un mod inedit subiecte ce par a fi extrem de tehnice (mașini, construcții de case etc.).

De obicei, stăm în bula noastră blogosferică unde ne simțim în siguranță. Scriem bine și fain. Însă stagnăm. Abordăm același gen de subiecte. Ne limităm la șabloanele pe care le știm. SuperBlog, în schimb, ne forțează să ieșim din zona de confort. Ne provoacă nu doar să ne documentăm, ci și să descoperim abordări originale pentru teme care, poate, ne sunt incomode.

Ah, și frecvența cu care trebuie să scrii! Nu știu alți superbloggeri, dar eu iubesc ediția de toamnă!

La SuperBlog de toamnă îți antrenezi mușchiul creativității!

Cea de primăvară e mai light. Cumva e ca o încălzire. Cea de toamnă e un adevărat antrenament cardio ce presupune:

SuperBlog exercitii
realizat folosind canva.com

Sună interesant, nu?

Acestea fiind zise, eu mă înscriu la încă o rundă de antrenament! Voi ce mai stați? Înscrierile s-au deschis azi, 1 septembrie, iar la 1 octombrie va apărea prima probă din SuperBlog 2020!

Let the games begin!

SuperBlog
sursa foto: canva.com, super-blog.eu

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: