Cu Sano, e armonie în casa mea

sano
sursa foto: canva.com

Probabil cei care sunt mai noi pe aici se întreabă când naiba reușesc să am un job, să scriu pe blog, să gestionez un grup și o pagină de Facebook, să citesc, să învăț despre scris, să am timp pentru celelalte pasiuni ale mele și să mă mai ocup și de treburile casnice. Adevărul e că e destul de greu să fii o femeie modernă cu un job corporatist și să ai și hobby-uri. Și, în plus, oricât am ține noi pornită caseta cu emanciparea, casa-i casă și unele lucruri trebuiesc făcute.

Norocul meu e că am două mari avantaje atunci când vine vorba de treburile casnice:

  1. Mă pricep tare bine să planific.
  2. Am două ajutoare de nădejde: A. și, evident, Sano.

Astăzi o să vă scriu despre acesta din urmă. Cei care mă citesc de ceva timp știu deja că sunt mare fan Sano pentru că el mă ajută să-mi duc la bun sfârșit task-urile, oricât de complicate ar fi ele. Ador produsele Sano pentru că ele chiar rezolvă orice problemă (și uneori fără prea mult tam-tam). Până și numele mă duce cu gândul la curățenie. Chiar așa, voi știți povestea acestui brand?

sano logo

În urmă cu 50 de ani, într-o mică hală de pe Strada Levanda din Tel Aviv, Bruno Landsberg a pus bazele unei mini-fabrici de produse de curățenie. Fabrica a debutat cu trei angajați care au creat primele două produse din istoria Sano: granule anti molii ambalate în punguțe din plastic și un produs pentru curățat toaleta îmbuteliat în sticlă roz din plastic. Bruno a denumit produsul pentru toatela „Sano” – curat, inspirat din zicala în limba Latina „Mens sana in corpore sano”, tradusă ca „minte sănătoasă în corp sănătos”. Produsul a avut mare succes la vremea aceea iar numele său extrem de captivant a devenit un brand în sine ce avea să câștige respect și notorietate dar și milioane de clienți fideli.

extras de pe site-ul Sano

Noua dublă-provocare Sano

Cât timp eram în concediu, prietenii mei de la Sano s-au gândit să-mi trimită două provocări interesante și parfumate.

Evident, curizitatea m-a ros tot drumul de întoarcere de la Nispuri și până acasă, iar când am deschis coletul bucuria mi-a fost imensă căci iată ce am găsit:

sano

Și acum să trecem la provocări!

Provocarea nr. 1: Sano + Podele = Love

Prima este legată de cel mai nou produs al lor: detergentul pentru podele cu proprietatea de alungare a gândacilor.

Mai exact, ce este Sano Floor Plus?

„Avizat de Ministerul Sănătății și fără conținut de pesticide, detergentul pentru podele Sano Floor Plus ține la distanță gândacii și, folosit constant, vă va scăpa de grija acestora. Această soluție se dizolvă în apă iar parfumul produsului va alunga insectele lăsând în încăpere un parfum plăcut și răcoritor de lămâie. După uscarea zonelor curățate totul este sigur atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie. Sano Floor Plus reprezintă o metodă sigură și la îndemână de a îndepărta gândacii atât din apartament, dar și din case și implicit modul de a avea podele curate și o încăpere frumos mirositoare.”

citat din comunicatul de presă

Rezultatele după ce am testat produsul?

Am pregătit înainte terenul, a se citi mi-am făcut o mască cu argilă pentru ten, iar când am eliminat-o am avut grijă să las și ceva murdărie pe jos. În plus, am avut grijă să „uit” de curățarea podelei câteva zile bune. (La mai mult de atât nu m-am putut gândi, scuze dacă vă gândeați la ceva mai spectaculos!) Apoi, după ce s-a uscat, am băgat repede în funcțiune detergentul Sano Floor Plus, iar rezultatele au fost WOW! Nu doar că podeaua a fost sclipitoare, dar și baia mea a mirosit sublim! (A se vedea și din acest colaj before & after).

Acum, nu am gândaci, dar din câte știu, ei urăsc mirosul de lămâie, iar eu am încredere deplină în Sano!

Provocarea nr. 2: Sano Forte Plus – un alt mod de folosire

Cu Sano Forte Plus am o poveste veche. Mi se pare cea mai bună soluție pentru curățarea plitei și a cuptorului. Însă de data aceasta am vrut să testez produsul ca în reclamă: pe vasele murdare. (Mai ales că versiunea primită are un miros sublim de lămâie).

Rezultatul? Convingeți-vă singuri! Grăsimea a fost curățată și cred că la următoarea tură o să încerc să văd și ce rezultate are asupra mânerului.

Concluzia?

Cum să nu fie armonie în casă și cum să nu ai timp pentru lucrurile cu adevărat importante atunci când poți conta pe produse de calitate (și multifuncționale)?

Voi ați folosit produsele Sano? Ce impresie v-au lăsat?

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: