TRENDHIM dă glas poveștii tale

trendhim
sursa foto: trendhim.ro, canva.com, arhiva personală

Contrar opiniei generale, moda nu e doar domeniul femeilor și înseamnă mai mult decât trenduri care vin și pleacă. Moda e pentru toți și, mai presus de asta, ea e despre poveștile pe care noi alegem să le povestim lumii prin hainele și accesoriile pe care alegem să le purtăm.

Robert Spangle, Mauro del Signore, Phil Cohen,  Matthew Zorpas și Pelayo Diaz sunt doar câțiva dintre influencerii care au înțeles că moda trece dincolo de frivolități. În plus, e de ajuns să ne uităm la creațiile unor designeri precum Tom Ford sau Neil Barett pentru a înțelege că piesele vestimentare deosebite nu sunt rezervate femeilor. Sigur, piesele create de acești designeri și cele purtate de influenceri costă au niște prețuri pe măsură, dar, domnilor, trăim într-o eră în care trebuie doar să știi să faci căutări inteligente pe net și găsești orice-ți dorești!

Pentru a vă ușura, totuși, expediția prin jungla de informații, articolul de astăzi este dedicat unui magazin online de accesorii și bijuterii pentru bărbați care sigur-sigur o să vă placă: TRENDHIM.

Despre TRENDHIM

TRENDHIM a fost lansat în 2007. La început a fost o afacere mică ce avea sediul în Danemarca, dar cu timpul s-a extins și în alte țări: Austria, Australia, Belgia, Bulgaria, Canada, Elveția, Cehia, Germania, Spania, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Singapore, Slovacia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Africa de Sud. Pe site se găsesc toate accesoriile de care un bărbat are nevoie pentru a ieși în evidență ( ceasuri, genți și portofele de piele, ochelari de soare, genți pentru sală sau laptop, curele, cravate și multe altele), dar și produse pentru îngrijirea bărbii, seturi de bărbierit și genți pentru cosmetice.

TRENDHIM: VIZIUNE ȘI VALORI

trendhim
sursa foto: trenndhim.ro

Cei din spatele brandului înțeleg faptul că accesoriile sunt mai mult decât niște obiecte care sunt menite a fi purtate doar la anumite ocazii sau dedicate doar unei singure categorii de bărbați.

Indiferent de gen, accesoriile ne ajută să ne exprimăm și să fim noi înșine. (Sinceră să fiu, era și timpul ca cineva să realizeze acest lucru și în cazul bărbaților!). Nu e vorba despre cât de multe brățări poți purta, ce formă au ochelarii sau cât de scump e ceasul. Niciodată nu a fost! Așa cum vă spuneam la început, moda e despre poveștile pe care le spunem prin intermediul alegerilor noastre vestimentare. Și ce alegeri ne ajută să ne diferențiem mai mult de ceilalți dacă nu accesoriile?

Din acest motiv, TRENDHIM pune la dispoziție clienților săi o gamă variată de accesorii masculine (așa cum am mai spus: ceasuri, curele, cravate, ace de cravată, brățări etc.) moderne, calitative și la prețuri accesibile pentru a ajuta toți bărbații să își exprime personalitatea.

sursa foto: trendhim.ro

Rădăcinile scandinave ale companiei sunt reflectate și în calitatea produselor. Însă design-ul acestora este unul global, acestea putând fi purtate de bărbații din toată lumea!

Momentan, portofoliul TRENDHIM cuprinde 13 branduri:

 • Bohemian Revolt;
 • Arkai;
 • Fawler;
 • Lazy Bear;
 • Luc Leon;
 • Moody Mason;
 • Neshraw;
 • Northen Jewlery;
 • River Grooming;
 • Salt & Hide;
 • Sidegren Denmark;
 • Seizmont;
 • TND Basics;
 • Waikins.

Toate acestea lansează mai multe colecții pe an, pe site găsindu-se peste 5000 de produse!

În plus, un lucru care mi s-a părut tare fain este și blogul lor plin de articole interesante  despre trenduri, ghiduri despre cum se face nodul de cravată sau se împăturește batista de buzunar și multe altele. Și, evident, mai este podcast-ul Spune-ți povestea.

Și până nu uit: Dacă vă abonaţi la newsletter, o dată la trei luni se face o tragere la sorţi pentru un voucher de 2000 de lei! Newsletter-ul e transmis săptămânal și, evident, vă puteți dezabona oricând (dar, să fim serioși, acesta oferă informații și reduceri de până la 50%, deci mai bine-l păstrați!)

eXPERIENȚA MEA CU TRENDHIM

trendhim

Ce mi-a plăcut mie să descopăr despre TRENDHIM a fost faptul că pun mare preț pe autodepășire, dar și pe interacțiunile dintre oameni. Astfel că primul factor este reflectat în toate domeniile ce au legătură cu cel de-al doilea: împachetare, livrare și serviciul de relații cu clienții.

Echipa brandului danez pune mare preț pe interacțiunile sincere dintre oameni și în respectarea principiilor. Scopul principal al TRENDHIM este de a fi mai mult decât un magazin online: ei țintesc să fie o sursă de inspirație pentru bărbații din toată lumea. Astfel că, tot timpul vor veni cu lucruri în plus față de celelalte site-uri (v-am menționat deja blogul lor tare fain).

Dar, zic să trecem de introduceri și generalități. Înainte de a vă spune ce am ales, aș vrea să facem un popas mai detaliat asupra aspectelor care, în opinia mea, conturează experiența clientului TRENDHIM. (O să vă arăt aici, în procente, cât de mult am apreciat fiecare aspect).

Interfața site-ului
99.9%

Site-ul are o interfață modernă și curată. Căutarea se desfășoară ușor, detaliile produselor sunt și ele ușor de găsit. (Ca o sugestie, totuși, aș vrea să se mai uite cineva pe traducerile în română, am remarcat câteva typos, deși par un aspect minor, chiar nu sunt.)

Procesul de cumpărare
100%

Procesul de cumpărare a fost extrem de simplu și intuitiv!

Urmărire a comenzii și livare
100%

Pe lângă faptul că am primit notificări legate de starea comenzii prin mail și sms (apropo, puncte bonus pentru tonul prietenos utilizat), am avut informațiile disponibile și în contul  de utilizator. (Chestia asta e importantă pentru control freak-ul din mine). Am apreciat și promptitudinea livrării: comenzile plasate de luni până vineri până în ora 16:00 sunt expediate în aceeași zi! În plus, livrarea durează 2-3 zile lucrătoare, ceea ce e OK ținând cont că produsele nu expediază din România. (Eu am primit coletul în  a doua 2 zi lucrătoare.) Ah, mai trebuie să menționez și că livrarea costă 20 de lei, dar pentru comenzile de peste 199 de lei este gratuită.

Micile detalii
100%

Deși, slavă Domnului, nu a fost cazul, m-am simțit în siguranță să știu că pe TRENDHIM dreptul de retur este de 365 de zile indiferent de motiv și că am la dispoziție un serviciu de relații clienți în limba română. Aceste lucruri, cel puțin pentru mine fac diferența!

Opinia generală
99.975%

Deci aproape de perfecțiune!

Gata cu misterul!

Eh, dar am vorbit mult și cred că deja v-am făcut curioși să aflați ce am ales eu! Ei bine, am ales această frumusețe de ceas:

Nu, nu-i pentru mine. Deși, recunosc, m-aș vedea asortându-l cu o ținută androgină formată din pantaloni, sacou și cămașă sau chiar una sport! Am ales ceasul digital argintiu Jeremy pentru persoana cea mai specială din micro-universul meu: soțul meu.

Am ales acest ceas în primul rând pentru că și el, ca și mine, e pasinoat de aceste obiecte care fac mai mult decât să indice timpul. Ele spun povești (și fac asta mai bine și mai grăitor decât orice alt accesoriu, zic eu!). Dar, înainte de a-l pune și pe acesta sub lupă, haideți repede să vedem ce-l face atât de deosebit!

Ceasul acesta este extrem de practic! Spun asta nu doar pentru că are carcasa din oțel inoxidabil, nici pentru că e rezistentă la apă! Spun asta  și din alte motive! Faptul că dispune de indicarea duală a orei mi se pare o caracteristică utilă pentru bărbații care, precum soțul meu, lucrează cu clienți internaționali. Am mai apreciat și faptul că nu are o carcasă prea mare (sincer, am văzut unele chiar butucănoase) și, recunosc, am o slăbiciune pentru ceasurile cu brățară metalică extensibilă.

CE SPUNE ACEST CEAS DESPRE CEL CARE ÎL POARTĂ?

Că e o fire practică, dar pasionată și de latura estetică a lucrurilor. Că îi plac device-urile, dar are și o afinitate pentru vintage. Că îi plac obiectele interesante, de design. Că nu pune neapărat accent pe tendințe, ci pe chestiile faine care nu se demodează în veci.

Vedeți cât de multe poate spune un ceas? De aceea iubesc eu accesoriile și le recomand tuturor, femei sau bărbați, să-și accesorizeze ținutele. Un ceas, o eșarfă, chiar și o curea pot spune atâtea despre purtător și pot individualiza o ținută (căci, să fim serioși, altfel am purta toți aceleași outfit-uri).

O să mai cumpăr de pe TRENDHIM?

Sigur, poate cei care ați poposit aici după ce ați apelat la sfântul Google pentru a vă răspunde la vreo întrebare arzătoare aveți unele dubii. Și eu aș avea! Însă cititorii mei fideli știu deja că nu aș face un review pozitiv fără a fi 100% convinsă de un produs – așa cum sunt și de această dată.

TRENDHIM m-a cucerit prin promptitudine, calitatea și design-ul produsului comandat și interfața prietenoasă (din toate punctele de vedere). Acesta este unul dintre motivele pentru care voi reveni pe site. Celălalt are legătură cu importanța accesoriilor.

Importanța accesoriilor pentru toți

Le-am menționat pe aici ca o moară stricată, recunosc! Dar parcă tot nu le-am dat atenția  cuvenită. Pentru a vă explica mai bine de ce voi continua să aleg TRENDHIM, cred că ar fi bine să vă scriu ceva mai mult despre importanța accesoriilor!

În primul rând, dacă nu v-ați prins deja: accesoriile nu sunt doar pentru femei!

sursa foto: unsplash.com
 1. Accesoriile definesc ocazia! Asta înseamnă că ele ne permit să definim ținutele pe care le alegem pentru orice moment / eveniment la care participăm (fie el o ieșire în oraș sau o petrecere cu ștaif).
 2. Așa cum se deduce din ce am scris mai sus, ele ne permit să ne definim personalitatea, să ieșim din mulțime!
 3. Ele ne oferă posibilitatea de a crea mai multe look-uri, chiar și cu o garderobă limitată. Știu, greu de crezut când vine de la o femeie! Însă nu tuturor reprezentantelor sexului frumos ne dă șifonierul pe dinafară. Așa că, domnilor, de multe ori vi se pare că avem multe ținute, dar nu-i chiar așa! Totul stă în accesorii: un ceas sau o eșarfă pot schimba complet un outfit!
 4. Din moment ce accesoriile ne ajută să creăm mai multe look-uri folosind aceleași haine, ele ne ajută să și economisim. Deci, poate ni se pare că un ceas, o curea sau un portofel de calitate au un preț mai piperat, dar ele se dovedesc a fi o investiție inteligentă pe termen lung!
 5. Sunt amuzante și interesante tocmai pentru că ne permit să experimentăm, să ne jucăm cu propria gaderobă!

cONCLUZIA LA CE AM SCRIS MAI SUS + CÂTEVA PRODUSE PE CARE AM PUS OCHII

Concluzia paragrafului de mai sus e una singură: avem nevoie de accesorii pentru a evita ca ținutele noastră să fie mai plate decât apa! Sigur, pentru noi, femeile, acest lucru e ca o a doua natură. Însă și domnii au de acum un ajutor de nădejde, nu doar un simplu magazin online cu produse de calitate (așa sunt multe).

Bine, asta nu înseamnă că voi permite să-mi fie luată plăcerea de a explora un site bine-făcut (ce să-mi faci, sunt blogger, am și eu lucrurile la care-mi place să mă uit) și să mai și cumpăr câte o chestie. Chiar am observat câteva lucruri interesante pe TRENDHIM cu ocazia scrierii acestui articol:

 • butoni eleganți sau interesanți (de pildă unii în formă de mecanism de ceas sau de… careu de ași);
 • bce de cravată sau de rever (tot așa, modele clasice sau mai interesante: ace de cravată în formă de ancoră sau de rever în formă de pană de scris inedit colorată);
 • ceasuri… multe ceasuri;
 • fulare colorate și călduroase;
 • un portofel de piele;
 • o geantă de laptop căci… cine nu are nevoie de una în zilele lui Work From Home (sau From Everywhere, după gust și posibilități);
 •  cravate mai elegante sau mai fistichii – după ocazie, gusturi și buget!

Trendurile toamnei 2020 în materie de accesorii și nu numai

sursa foto: unsplash.com

OK, nu am pus link-uri mai sus! Însă asta pentru că vreau să vă invit și pe voi să explorați site-ul TRENDHIM! Sigur o să vă placă! V-am zis vreodată, domnilor, că vă invidiez? Da, vă invidiez! Noi avem gablonțuri și tot felul de chestii, dar și voi aveți muuuulte opțiuni faine în materie de accesorii!

Nu o dată am vrut să „fur” un ceas de-al lui A. pentru că dădea tare bine cu costumul meu bleumarin. Și nu de puține ori m-am gândit cât de bine ar arăta cămașa mea simplă, albă, cu niște butoni finuți și interesanți sau o cravată ceva mai excentrică! Dar astea-s visurile mele de fashionistă, iar articolul acesta e despre moda masculină. Așa că să revenim cu picioarele pe pământ!

În materie de tendințe în moda masculină, în acest moment se poartă texturile mai lejere (bye-bye skinny jeans – cel puțin pentru domni), stilul commando (milităresc), hainele și accesoriile practice (bune de folosit și în drumeții și în oraș sau la sală), tricotajele.

Evident, pe TRENDHIM, găsiți accesorii care respectă aceste tendințe. Și-n plus găsiți multe de inspirație nordică (să scriu mai bine vikingă?). Mie acest gen de piese îmi par timeless (fără vârstă, cum vreți voi!) și extrem de masculine (gen Ragnar Lothbrok sau Bjorn Ironside, după preferințe, dar, vă rog, nu spuneți Ivar – hate that guy!).

sursa foto: trendhim.ro

Și, dacă tot am adus vorba de Vikings (nu cred că se putea altfel), mai țineți minte brățările lor sacre pe care jurau? Ei bine, tot pe TRENDHIM sunt și câteva modele mai actuale. N-or mai face danezii raiduri, dar brățări da! Și, trebuie să recunoaștem că sunt tare-tare faine. Nu prea sunt eu fana bijuteriilor de acest gen la bărbați, dar acestea îmi par tare reușite și masculine, potrivite pentru un spirit ceva mai rebel. Sau, cum ar fi, oare, asortate la un costum?

Concluziile finale ale articolului

Avem nevoie de accesorii. Ele ne ajută să ieșim din anonimat și spun mai  multe despre noi decât avem impresia. Tot ele, ne ajută să dăm un vibe nou unei garderobe învechite. În plus, în ciuda faptului că acest domeniu poate părea unul exclusiv feminin, și domnii au la dispoziție destule de variante. Iar pe TRENDHIM nu găsesc doar produse de top, ci și multe sfaturi și articole despre modă.

După cum ați văzut, am avut recent ocazia de a plasa o comandă pe site, iar experiența a fost una pozitivă atât din punct de vedere al interfeței lor, cât și în ceea ce privește procesul de urmărire a comenzii și calitatea produsului final.

Cu siguranță voi mai reveni la ei pentru a cumpăra cadouri pentru bărbații importanți din viața mea, dar și pentru inspirație! Moda evoluează, este un organism viu, iar pe TRENDHIM sunt sigură că voi găsi tot timpul ceva în tendințe sau, mai mult decât atât, piese fără vârstă sau inovatoare!

Evident, acum sunt curioasă să aflu dacă și voi ați comandat de pe acest site și cum vi s-au părut produsele? Dacă nu ați comandat, în schimb, vă recomand să rețineți numele TRENDHIM și să nu ezitați să accesați magazinul online cu prima ocazie!

Sharing is caring:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: