Am fost la Vocea… SuperBlog

vocea SuperBlog

Stați liniștiți, nu-i ca Vocea României! Știu că talentul mă recomandă pentru altele, iar vocea nu mă recomandă deloc pentru acel gen de concurs 😆 Însă ceva-ceva tot am făcut bine de am primit invitația de a fi luată la întrebări de către Claudia în cadrul podcast-ului Vocea SuperBlog.

Am vorbit despre blogging, parcticiparea mea în cadrul competiției SuperBlog, dar și despre limitele dintre viața online și cea offline, despre mine și planurile mele de viitor (offline și online).

Dacă sunteți curioși, dați un click pe butonul de mai jos, iar apoi un play după ce parcurgeți introducerea! Dar, înainte de toate, vă rog să scuzați bâlbele, î-urile și a-urile. Deși la job m-am trezit de multe ori în postura de a avea microfonul în față, tot în scris mă exprim cel mai bine! (Plus că a trebuit să mă controlez, am un debit verbal de invidiat pentru unii 😆 ).

Sper să vă placă!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: