Pune-mi o întrebare. Sezonul 1, episodul 3

pune-mi o întrebare
sursa foto: canva.com

Iată că a sosit din nou momentul acela magic în care eu răspund la întrebările primite pe grupul de Facebook al blogului. E deja a treia oară când fac asta și pot spune că-mi place tare mult. Mereu primesc întrebări interesante (iar unele chiar mă pun în dificultate, recunosc!).

Dar, hai să nu mai lungim atât introducerea. Iată ce întrebări am primit de data aceasta:

Emil: De ce ai decis sa îți faci acest grup și cât de important este el în promovarea blogului tău?

Am creat grupul de Facebook cu scopul de a discuta mai rapid și mai des cu cei care îmi citesc blogurile. Ca trafic, nu am văzut un boost foarte mare. Însă comunitatea mi se pare mult mai închegată, comentariile au sporit și ele. Cred că acesta e un câștig mai mare. Eu una consider că degeaba ai n-șpe mii de unici pe zi care vin și pleacă. Mai important e să ai cititori activi și fideli. Dar, asta depinde de ce-și dorește fiecare de la blogul/blogurile sale.

Irina: Dacă nu ai mai putea picta cuvinte, cum ți-ai exprima trăirile?

M-aș înregistra vorbind. Mai ales acum că am și experiență de când cu podcast-ul SuperBlog.

Cristina: Pe când prima carte?

Scriu ceva. Însă momentan nu știu când va vedea lumina tiparului. Depinde de mulți factori, primul fiind să și termin de scris 😆

Mari mi-a pus patru întrebări:

De ce îți este dor?

Pfff… de multe. De cafeaua băută cu colegii la birou, de cafeaua pe care o beam cu mami pe balcon atunci când eram acasă, de pâinea proaspăt scoasă din cuptor de mamaie. Mi-e dor chiar și de biroul meu, pe care înainte îl detestam…

Ce i-ai spune Dianei de acum câțiva ani care tocmai a scris primul ei articol pe blog?

Să fie mai încrezătoare. Să nu-și ascundă scrisul.

Dacă ar fi să folosești de fiecare dată în articole aceleași 3 cuvinte, care ar fi acelea?

Dacă unii au tic-uri verbale, eu am tic-uri în scris! Deci, clar, aleg: dragilor, exact, drăguț!

Dacă ar trebui să alegi o personalitate universală din toate timpurile căreia să ii iei un interviu, care ar fi aceea și de ce?

Fără doar și poate: Elif Shafak. Mă regăsesc în fiecare cuvânt al ei, când vine vorba de scris ea e divinitatea mea! Și nu e vorba de scris, ci și de cum gândește și vede lumea, v-am arătat deja unul dintre discursurile ei TED.

Raluca: Care a fost lucru despre care ai scris și cum ți-ai făcut curaj să îl abordezi?

Articolul despre sindromul ovarelor polichistice. Nu e o mărturisire ușor de făcut în public. Însă am vrut să le arăt femeilor care se confruntă la rândul lor cu acest sindrom că nu sunt singure. Și, totodată, am vrut să le încurajez toate femeile să meargă la medic. E important, dar noi, românii, cam avem tendința de a lăsa totul pe mai târziu și nu e bine. Rezumând, dorința de a ajuta a fost, în cele din urmă, mai mare decât teama de oprobriu.

Denisa: După o prima întâlnire (indiferent dacă e date, de afaceri etc) cu care trei cuvinte ți-ar plăcea să te descrie persoană cu care te-ai văzut?

Comunicativă, caldă, open-minded.

Eh, aceasta au fost întrebările! Următorul episod din „Pune-mi o întrebare” nici eu nu știu când apare, așa că rămâneți pe recepție! Până atunci puteți citi și celelalte episoade (1, 2). Evident, dacă aveți vreo întrebare arzătoare nu trebuie să așteptați până la Paștele cailor, lăsați-mi un comentariu aici și vă răspund cu drag!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: