Jurnal de SuperBlog. Săptămâna 1

Jurnal de SuperBlog. Săptămâna 1
sursa foto: canva.com

Eh, dragilor, a început sezonul superblogosferic. E timpul să-mi dau cuvintele cheie jos din cui, să-mi îmbrac uniforma creativității și să dau tot ce-i mai bun!

Ca de obicei, principalul meu obiectiv în această competiție este să vin cu articole de valoare în primul rând pentru voi. Conținutul pe care-l voi produce în aceste două luni vreau să vă informeze, să vă inspire, să vă amuze. Restul, inclusiv premiile vin pe urmă.

Vreau să câștig? Cui nu-i place să câștige. Am mai spus asta și la începutul anului când mi-am setat obiectivele, și în interviul pe care Claudia mi l-a luat pentru podcastul SuperBlog (unde am avut chiar onoarea de a fi prima concurentă activă invitată).

Dar, față de începutul anului parcă această dorință mi s-a mai nuanțat. Vreau să câștig, da, dar nu cu orice preț.

O să las lucrurile să curgă de la sine. O să fiu mai relaxată față de toamna trecută. Nu voi mai citi articolele celorlalți și nu voi mai lua în seamă ce-mi scrie câte cineva legat de articolele altora. Oricum timpul meu e limitat acum.

Înainte puneam totul la suflet. Comparam. Însă dacă am învățat ceva în această perioadă care, știți, nu a fost ușoară pentru mine, acel lucru e că sunt într-o competiție cu mine în primul rând! Eu sunt singura persoană căreia trebuie să îi demonstrez… orice. Și acesta cred că e și principalul sfat pe care-l pot oferi acum, în prima săptămână de competiție!

câștigător
sursa foto: unsplash.com

Și, dacă tot am adus vorba de competiție, zic să revin la ce actuală. Au apărut deja primele două probe și sunt extrem de diferite una față de cealaltă.

Prima este sponsorizată, cum mă așteptam și speram de ANSWEAR. Mereu m-am simțit confortabil scriind pentru acest sponsor (cred că s-a văzut toamna trecută, nu?). Și da, îmi doream o primă probă care să fie cumva în aria mea de preferințe. Am citit enunțul ei undeva pe la 3 noaptea (mulțumesc, vecinu’ de la 2, știi tu de ce!) și încă de atunci rotițele mele au început să funcționeze. Până la 7 când m-am ridicat din pat aveam deja articolul în minte, atât din punct de vedere al conținutului, cât și din punct de vedere vizual!

A doua probă a venit ieri și, inițial am avut impresia că mă va scoate din zona de confort. Dar, asta nu pentru că nu-mi doresc un copil, ci pentru că mi se părea greu de imaginat. Însă după ce am întors situația pe toate părțile, m-am documentat și para-documentat, am și isprăvit articolul: peste 1200 de cuvinte scrise într-un suflu! Nici la maraton nu scriam așa.

Totuși, va mai trebui să așteptați un pic pentru a citi ambele articole. Mie îmi place să le las la macerat, nu să dau publish din prima. Așa am timp să mai corectez eventualele greșeli, să mai schimb anumite formulări care, pe moment, îmi păreau OK, dar în realitate sunt cââââââh etc. Ele vor apărea în serile în care expiră termenul de publicare, dar dacă treceți mai des pe aici știați asta deja.

woman using smartphone and laptop
sursa foto: Pexels.com

De-ar fi toate probele așa! Dar… știu! E doar începutul. Cred că voi scrie mai rar alt gen de articole, pentru că unul „de concurs” nu se scrie bătând din palme nici când ești mega-extra-giga-super inspirat. Un articol de concurs presupune multe: documentare, realizare de elemente vizuale, scriere, corectare și chiar distribuire.

O constantă, totuși, va fi acest jurnal de SuperBlog care va apărea în fiecare duminică din săptămânile pare. Prin el o să vă țin la curent cu gândurile mele legate de competiție și impresiile legate despre probe. Nu voi scrie însă despre note și poziția din clasament. Pe acestea le las la final, să vă țin în suspans!

Dar, pentru că sunt drăguță (și curioasă), aș vrea să știu dacă mai vreți să mai aflați și altele din jurnalul meu de SuperBlog. Așa că lăsați-mi un comentariu dacă aveți idei!

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021