Jurnal de SuperBlog Săptămânile 2 & 3

Jurnal de SuperBlog
sursa foto: canva.com

Așa cum v-am promis, e timpul pentru un nou jurnal de SuperBlog – cu bune și, poate, unele mai puțin bune. Dar, până la urmă, acest cocktail de emoții dă tot farmecul competiției. (Și-n plus, nu știu ce farmec ar avea!)

În ceea ce privește articolele, nu ar fi multe de zis. Primele săptămânii sunt mai monotone, zic eu! Doar probe care se succed precum mărgelele pe ață. După ANSWEAR și Cord Blood Center, au urmat:

  • Cusut și Brodat cu o probă care mi-a trezit niște amintiri frumoase de tot și care mi-a permis să vorbesc despre una dintre pasiunile mele dintotdeauna: croitoria;
  • Vindem Ieftin cu o provocare la care, inițial, nici nu știam ce să scriu, dar în cele din urmă am realizat un text-mamut de aproape 1900 de cuvinte despre noul lor serviciu: grupul VIP;
  • Favi.ro – o probă care pare ușoară, dar la care din nou m-am gândit mult, asta pentru că mie îmi place am tot ce am în casă… greu să aleg doar un colțișor, dar am reușit totuși să aleg unul și să-l inserez într-o poveste frumoasă.

Săptămâna viitoare vor urma articolele pentru Farmacia la Preț Mic, Salin și Magister. Primul e deja gata și-mi place mult ce a ieșit, următoarele sunt și ele în lucru (mai am doar puțin de șlefuit și să presar niște praf de zână pe ici – pe colo).

Săptămâna aceasta au apărut, în sfârșit, și primele note. Nu știu alții cum sunt, dar eu una le aștept. Chiar dacă nu mereu sunt cele așteptate. Competiția e un pic anostă fără ele. Parcă scrii în gol, fără țintă.

Cum au fost primele mele note?

Bune, peste 90, dar nu o să vă dau mai multe detalii. Abia la final o să aflați ce am realizat concret în competiție.

Totuși, așa cum am spus și în podcast-ul Vocea SuperBlog nu mi se pare OK atunci când juriile nu fac o departajare între articolele non-câștigătoare.

Cu ce se diferențiază un blogger care totuși, a avut un articol documentat, creativ, poate cu unele chestii extra (grafice, videouri, teste etc.) față de unul care nu a muncit la fel de mult sau chiar a tratat proba superficial? Aceasta e o întrebare ce ar merita un răspuns. Înțeleg, totuși, și juriile. Uneori chiar e greu să te decizi, toți (sau majoritatea) fac un efort și e un gest frumos să apreciezi persoanele care și-au rupt din timp pentru a scrie despre serviciile companiei. Dar, ce se întâmplă în sufletul și mintea celor care au pus extra-efort aici?

Mă dau bătută?

Nu, asta în niciun caz. Poate am fost puțin abătută, demotivată, dar… mai sunt o grămadă de probe în față! Nu las eu un astfel de detaliu să mă abată din drumul meu, stați liniștiți! Așa că… mâine veți citi un articol despre Black Friday la Farmacia la Preț Mic! Ups, am uitat să dau spoiler alert 🙁

Ah, să nu uit, următorul Jurnal de SuperBlog va apărea spre finalul săptămânii 5 de competiție!

Să ne citim cu bine, dragilor!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: