5 produse pentru bunăstare pe care mi le doresc de Black Friday

5 produse black friday
sursa foto: canva.com

„Vai, ce fain o fi să lucrezi de acasă!” – tot aud asta din martie, de când am fost consemnată la domiciliu. Sigur, facem asta pentru siguranța noastră, a tuturor. Însă lucratul de acasă nu e un lucru atât de mișto cum pare. Îmi lipsesc colegii, chiar cei pe care nu prea îi suportam. Îmi lipsește biroul meu și acvariul cu pești ai domnului Dragoș. Mi-e dor de o cafea de la tonomat, de ședințele interminabile (dar ținute într-o sală, nu online), de plecatul acasă și toate lucrurile mărunte ale vieții mele de corporatist de provincie.

Dar, aceste lipsuri nu sunt cel mai rău lucru, nici pe departe. Mai rău e că am uitat de mine cumva. Mă uit în oglindă și parcă nu mai sunt eu. Nu mai arăt și nici nu mă mai port ca mine.Cât să mai stau așa? Trebuie să fac ceva – mai ales că se apropie Black Friday la Farmacia la Pret Micfarmacia online ce redefinește conceptul de Preț Mic în rândul magazinelor cu profil farmaceutic ce activează online.

Cum pentru un astfel de eveniment trebuie să te pregătești din timp, am pregătit o listă de 5 produse pentru bunăstare pe care mi le doresc cu ocazia organizării Black Friday.

Pentru că bunăstarea începe, în primul rând, cu fiecare din noi, lista mea include produse care să mă facă să redevin eu: atât la interior, cât și la exterior. Mai precis, pe lista mea veți găsi următoarele:

black friday wishlist
sursa foto: farmacialapretmic.ro , edit: canva.com

Și-acum să le luăm pe rând!

Wishlist-ul meu de black friday de pe farmacia la preț mic

1. SECOM Neuro Optimizer

Deși pare mult mai comod, de fapt, lucratul de acasă e ceva mai stresant. Practic, nu mai există delimitare între viața personală și cea profesională. De multe ori chiar uit că am încheiat programul și toooot lucrez până în creierii nopții. E mult mai greu să te detașezi de grijile de la muncă așa. Stresul se acumulează și crește continuu precum un balon pe care un copil îl tot umflă. Da, recunosc, concentrarea și organizarea cu care mă tot laud, s-au cam dus pe apa sâmbetei. M-au acaparat termenele, sarcinile extra și toate lucrurile care au apărut în mediul meu profesional odată cu pandemia.

Secom Neuro Optimizer este un produs ce conține o serie de ingrediente cu proprietăți în îmbunătățirea stării emoționale, a memoriei, a concentrării și a atenției. Este fix produsul de care am nevoie pentru un boost de energie și concentrare!

sursa foto: farmacialapretmic.ro

2. Collistar Anticellulite cremĂ termalĂ

Statul acasă nu are repercursiuni doar asupra stării mele mentale. Încep să se vadă și schimbări la exterior. Am devenit enervant de sedentară. Evident, îmi e imposibil să mai ating target-ul meu de 10.000 de pași zilnici, uneori nu fac mai mult de 65. Nici la sală nu prea mai e ușor să te duci. Așa că… s-au acumulat și kilogramele: cele pe care le-am dat jos și altele în plus. Evident, trebuie să mă apuc de dietă și de sport. Mi-am cumpărat chiar și aparate, dar celulita nu o să se ducă cu una, cu două! Așa că am pus pe lista mea și crema termală Collistar Anticellulite despre care am auzit numai de bine.

Această cremă are în compoziție 6 tipuri de alge marine și apă termală, iar printre beneficiile sale se numără:

  • diminuarea efectului de „coajă de portocală”
  • remodelarea zonei tratate, fermitate, catifelare, tonifiere
  • rezultate intense și de durată datorită substanței active Fomblin HC 2.

Sună bine, bine, bine de tot, nu?

sursa foto: farmacialapretmic.ro

3. Cerave gel de curățare spumant pentru piele normal-grasă

Deși nu prea mai am unde să mă machiez, pielea mea a luat-o razna. Stresul își pune amprenta și pe un ten gras cu tendință acneică precum al meu. De fiecare dată când mă uit în oglindă, am senzația că m-am întors în vremurile în care mergeam la liceu (dar nu într-un sens bun). Despre CeraVe am tot auzit.

Această gamă este printre cele mai recomandate de către dermatologii din SUA datorită formulei sale bogate în ceramide (lipide care se găsesc și în structura pielii cu rol în hidratare și protecție). Gelul de curățare spumant pe care l-am ales curăță în profunzime (dar delicat) și reîmprospătează pielea, în timp ce îndepărtează excesul de sebum, impuritățile și machiajul. Și ce cel mai tare lucru la el? Face toate acestea fără a afecta bariera cutanată. Un alt lucru care îmi place la el e acela că nu conține parfum, ultimul lucru de care am nevoie într-un produs pentru față.

4. IVATHERM IVAPUR MAT

Tot din categoria de skincare, o să aleg, ca întotdeauna, și crema Ivatherm Ivapur mat. O folosesc încă din liceu și, deși mai fac unele experimente, mereu revin la ea. Crema cu apă termală de la Herculane are o formulă foarte faină, non-grasă și are efecte pe care le confirm și susțin în reglarea excesului de sebum. În plus, aceasta hidratează din interior, stimulând sinteza aquaporinelor, canale transportatoare de apa la nivel celular. Pe mine crema asta m-a cucerit definitiv și vreau să profit de Black Friday pentru a-mi face un stoc mai consistent.

ivapur mat
fotografie din arhiva personală

5. Moroccanoil tratament

Și de păr trebuie să mă îngrijesc cumva.  Nu știu dacă e de la statul în casă un timp prelungit, dar parcă nu mai e cum era. E mai tern, mai lipsit de viață. Morrocanoil tratament promite să hrănească părul,  să îl netezească și să disciplineze firele rebele. Și poate face asta datorită ingredientelor sale precum uleiul de argan și vitamina E. Pe mine una m-a făcut curioasă, am mai încercat produse cu ulei de argan și au confirmat de fiecare dată!

Acestea este wishlist-ul meu pentru Black Friday la Farmacia la Preț Mic. Un wishlist pentru propria bunăstare. Al vostru care e?

Pont:  Farmacia la Preț Mic livrează și OTC-uri (medicamente fără prescripție medicală) în condiții de perfectă siguranță în capitală și în localitățile limitrofe.

Articol scris cu drag pentru proba 6 din SuperBlog 2020.

Sharing is caring:

Hai să ne citim și pe mail!

Bi-lunar trimit vești despre ce am mai scris pe blog, conținut exclusiv și recomandări faine!
© dealedianei.ro, 2021