Jurnal de SuperBlog. Săptămânile 4 și 5

jurnal de superblog 4-5-
sursa foto: canva.com

Ei, iată că e din nou timpul pentru o nouă filă din jurnalul meu de SuperBlog. Cu bune, cu bad vibes și de toate. Ca shaorma, dar într-un sens delicios de bun, căci, sincer, toate aceste sentimente adunate mă ajută.

Mă ajută să mă deconectez de la realitatea mea îmbâcsită de mailuri. Mă fac să simt că trăiesc și pentru altceva decât muncă. Sunt ca un CPR, dar făcut atunci când ești bine, sănătos. Iar șocul te trezește… sau te trăsnește de te lasă lat (după caz). În fine, lăsăm metaforele și comparațiile deoparte, haideți să vedem cum au fost cele două săptămâni.

Ce am scris?

În ultimele două săptămâni am scris articole variate:

adult blur computer cup
sursa foto: pexels.com

Note. Emoții. Trăiri

Recunosc, am vurt să renunț de două trei deja la tura asta de SuperBlog. Nu din cauza notelor. Ci din cauza nedreptății pe care am resimțit-o la una dintre primele probe. Apoi pentru că mi se părea că prea s-a întors lumea cu fundul în sus și în loc să mă stresez pentru lucrurile importante, eu mă chinui să înțeleg ce a vrut să spună autorul… adică juriul când a formulat un brief. Și, în fine cea mai recentă a fost din cauza unui vibe negativ resimțit în grup, deși nu îmi era adresat direct mie (sau chiar dacă îmi era și mie, nu eram singura).

Dar, am continuat. Din încăpățânare. Iar acum, poziția din clasament chiar mă obligă și mă motivează să merg mai departe. Dacă până acum am dat 100%, de la probele ce urmează voi da 200%.

Totodată, voi încerca să mă mențin la distanță de comentariile neconstructive care apar la afișările notelor. Suntem într-un concurs, iar asta implică faptul că există și pierzători. În plus, SuperBlog e o cursă de rezistență, nu de viteză sau de cine câștigă mai multe premii.

Cum am mai spus, e o competiție a mea cu mine și apoi cu ceilalți. Și, evident, asta că o să mă simt nedreptățită la fiecare notă mică. Pentru asta există contestații. Nu văd de ce ar trebui să împrăștii bad vibes pentru asta. Nu sunt perfecțiunea întruchipată, dar sunt un om corect și educat de mic să aibă o atitudine de fair play. Cel mai bun să câștige, dacă voi fi eu cu atât mai bine 😆 (nu pot fi nici ipocrită să spun că nu vreau să câștig).

sursa foto: Ștefan Consma @unsplash.com

OK, m-am răcorit. Scuze, dar trebuia să scot asta din mine. Oricât de tare mă țin. Oricât de Xena și Diana Prince sunt la interior, sunt un burete energetic și asta nu e bine. Nu absorb doar pozitivitate, ci și toate chestiile negative. Dar, gata. Am decis să ridic un zid de protecție!

Oricum eu știu ce scriu, cum scriu și cât muncesc. Dacă pentru un articol obișnuit petrec 2-3 ore, ei, pentru un articol SuperBlog petrec și de trei ori mai mult timp. Asta pentru că nu accept să postez decât articole perfecte și cu ceva extra: grafice extraordinare (chiar am și o jucărie nouă pentru asta).

Articolele mele sunt singurele care mă interesează și, cum am spus, ele sunt făcute în primul rând pentru voi. Voi sunteți juriul meu principal!

Ce voi mai scrie?

Cum tot am zis de articole și jurii, cred că e timpul să vă dau și câteva mici spoilers și să vă spun ce mai urmează să citiți. Asta și pentru a schimba un pic registrul.

Luni seara voi da drumul unui articol tare fain legat de puterea pietrelor semiprețioase la proba sponsorizată de StoneMania. Începând de miercuri, provocată de BrandGSM vom discuta despre un subiect de interes pentru toți pasionații de tehnologie: accesoriile pentru telefon (am pregătit ceva interesant tare). Iar vineri vă invit într-o călătorie parfumată și nostalgică alături de Bottega Verde (nici nu știți ce vă așteaptă). Sunteți curioși? Știu că sunteți!

Sponsori generoși

În curând va urma și o probă sponsorizată de Fares pentru care, după cum ați văzut pe canalele mele de social media, am primit spre testare trei ceaiuri. Tot ce vă pot spune până acum e că sunt DI-VI-NE! Și Băcănia Tei ne-a făcut o super surpriză, dar ne lansează și o mare provocare. Eu nici nu știu ce aștept mai mult: produsele de la ei sau să le răspund mănușii aruncate (deși, știu că mă va scoate din zona de confort și la început am avut unele rețineri, who cares, suntem SuperBloggeri sau nu suntem!)

fotografie din arhiva personală

Și asta a fost tot, dragii mei! O nouă filă din jurnal va apărea după alte șase articole scrise pentru SuperBlog, deci peste două săptămâni. Până atunci, aveți grijă și rămâneți aproape!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: