Jurnal de SuperBlog. Săptămânile 6 și 7

jurnal de superblog
sursa foto: canva.com

Mai e un pic și se termină, nu-mi vine să cred! De fapt, aceasta e penultima filă dintr-al meu jurnal de SuperBlog.

Sunt obosită? Da, un pic sunt. Am un milion de task-uri la job, treburi casnice și multe altele. Nu-mi pot pune viața pe hold, nici măcar de dragul competiției. Însă nici nu pot renunța la ea. E energia și, deopotrivă, evadarea mea din cotidianul meu haotic. Așa că merg mai departe mult mai motivată și determinată decât am fost vreodată.

Vedeți voi, SuperBlog e, în primul rând, e despre a te dezvolta. Din fiecare ediție am ieșit mai blogger decât eram, mai creativă, mai pregătită. Stați doar să mă vedeți acum cum voi fi (deja am câteva idei… crețe 😆 ).

Ce am mai scris? cE VOI MAI SCRIE?

Așa cum am ați văzut, am scris despre subiecte destul de variate:

Și urmează alte trei articole tare faine: o provocare interesantă de la Băcănia Tei, despre cum Frisomat creează spațiile ideale pentru orice afacere și despre brazi de Crăciun de la e-sărbătoare.
 
Practic, cu SuperBlog nu ai cum să te plictisești. Ba chiar ai și ocazia de a învăța câte ceva despre niște domenii care îți sunt total necunoscute. Ce să mai zic despre blogging și content marketing?
superblog de toamna
sursa: unsplash.com

Eh, dar o să închei momentan aici. Știu, e prea repede față de celelalte jurnale. Însă mă așteaptă articolul meu despre hale 😀 De-abia aștept să vi-l arăt, îmi place mult ce iese. Și ce să mai zic că mâine am de copt o surpriză pentru voi.

Așa că, dragilor, mă întorc la celelalte articole. Dar, nu pot să plec fără a vă întreba dacă vouă v-au plăcut articolele de până acum? Eu sper că da, căci pentru voi au fost scrise!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: