Jurnal de SuperBlog. Săptămânile 6 și 7

jurnal de superblog
sursa foto: canva.com

Mai e un pic și se termină, nu-mi vine să cred! De fapt, aceasta e penultima filă dintr-al meu jurnal de SuperBlog.

Sunt obosită? Da, un pic sunt. Am un milion de task-uri la job, treburi casnice și multe altele. Nu-mi pot pune viața pe hold, nici măcar de dragul competiției. Însă nici nu pot renunța la ea. E energia și, deopotrivă, evadarea mea din cotidianul meu haotic. Așa că merg mai departe mult mai motivată și determinată decât am fost vreodată.

Vedeți voi, SuperBlog e, în primul rând, e despre a te dezvolta. Din fiecare ediție am ieșit mai blogger decât eram, mai creativă, mai pregătită. Stați doar să mă vedeți acum cum voi fi (deja am câteva idei… crețe 😆 ).

Ce am mai scris? cE VOI MAI SCRIE?

Așa cum am ați văzut, am scris despre subiecte destul de variate:

Și urmează alte trei articole tare faine: o provocare interesantă de la Băcănia Tei, despre cum Frisomat creează spațiile ideale pentru orice afacere și despre brazi de Crăciun de la e-sărbătoare.
 
Practic, cu SuperBlog nu ai cum să te plictisești. Ba chiar ai și ocazia de a învăța câte ceva despre niște domenii care îți sunt total necunoscute. Ce să mai zic despre blogging și content marketing?
superblog de toamna
sursa: unsplash.com

Eh, dar o să închei momentan aici. Știu, e prea repede față de celelalte jurnale. Însă mă așteaptă articolul meu despre hale 😀 De-abia aștept să vi-l arăt, îmi place mult ce iese. Și ce să mai zic că mâine am de copt o surpriză pentru voi.

Așa că, dragilor, mă întorc la celelalte articole. Dar, nu pot să plec fără a vă întreba dacă vouă v-au plăcut articolele de până acum? Eu sper că da, căci pentru voi au fost scrise!

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și te anunț de fiecare dată când public!


Loading
© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: