Pas cu pas către un vis. Frisomat partenerul ideal

Pas cu pas către un vis. FRISOMAT partenerul ideal
sursa foto: frisomat.ro

Cuprins

Am moștenit hotelul acesta cu bune și cu rele… mai ales rele, ținând cont de multitudinea de datorii pe care le aveam. Bunicii mei și părinții mei l-au iubit și îngrijit cum s-au priceput, dar fără să înțeleagă faptul că vremurile s-au schimbat și că acum e necesar un pic mai mult pentru a avea succes în domeniu. Însă de când am preluat eu frâiele, mi-am permis să fac lucrurile altfel.

Am renovat clădirea și grădina. Am început să oferim și servicii noi oaspeților noștri: plimbări cu trăsura, lecții de echitație în grădina din spate. Toți clienții, indiferent de vârstă, sex și naționalitate s-au declarat încântați. Practic, am transformat Lusitano dintr-un hotel aproape de faliment într-o afacere de top. Însă ce mă bucură cel mai mult e că așa am ajutat și la revitalizarea interesului turistic pentru această zonă ce a fost ignorată ani buni de zile chiar și de localnici.

frisomat
sursa foto: frisomat.ro

 

Acum e momentul, însă, să mai fac un pas și să îmi îndeplinesc un alt vis: construirea unei arene acoperite de echitație. Încă de mică, bunicul mi-a transmis dragostea pentru cai încă de când eram mică și mergeam cu el peste tot. M-a învățat chiar să și călăresc bărbătește, spre oroarea mamei și a bunicii… mai ales a bunicii care spunea că nu se cuvine pentru o domnișoară. Dar, știi și tu, eu eram tare băiețoasă, mereu cu genunchii rupți și o șapcă întoarsă pe spate. Eram un mic diavol tasmanian, dar atunci când vedeam un cal eram… vrăjită. Adoram maiestuozitatea posturii lor, grația mișcărilor, puterea.

Dar, sigur, dincolo de valoarea sentimentală, această arenă va însemna și o extindere a serviciilor noastre. Nu vom mai fi condiționați de vreme pentru a oferi lecții de echitație și, cine știe, poate în viitor vom găzdui și competiții. Am totul bine pregătit și stocat într-un folder numit „proiect hală metalică”, dar la fel de bine l-aș putea recita precum Luceafărul.

Visul meu: Arena de echitație de la Frisomat

Sigur, la început mă gândeam la o chestie foarte complicată care ar dura câțiva ani pentru a fi gata. Însă după ce m-am documentat, am înțeles că cea mai bună soluție pentru mine și visul meu este o arenă de echitație de la Frisomat.

Această companie belgiană are o experiență solidă, de 40 de ani timp în care au construit 35000 de clădiri de toate tipurile în lumea întreagă. În plus, ce îmi place tare mult e că și ei sunt o afacere de familie, deci avem valori comune precum respectul și construirea relațiilor de lungă durată.

Alte motive pentru care am ales Frisomat

Pentru mine, Frisomant s-a dovedit un partener de încredere și doar datorită valorilor noastre comune. Dacă ar fi să fac o listă, în top cinci sigur ar intra:

frisomat info
sursa foto: frisomat.ro, edit: canva.com

Evident, la toate acestea se adaugă și aspectul economic. Având toate serviciile incluse, am economisit și timp, și bani!

În plus, m-am bucurat tare mult să află că folosesc materiale fiabile și durabile, dar fără a neglija și sustenabilitatea: halele lor sunt proiectate astfel încât pierderile să fie minime, iar deșeurile sunt reciclate.

Dar, mai bine, să revin la visul meu: arena de echitație.

Cum va arăta arena de echitație?

Evident, eu aveam 1000 de idei și toate mergeau în direcții diferite. Ar fi ieșit un mare talmeș-balmeș. Însă am primit ajutor și aici de la echipa Frisomat. Am decis că avem nevoie de un complex de trei hale: unul pentru arena propriu-zisă, un magazin pentru echipamente de călărie și un adăpost nou pentru cai. Pentru a da unitate, toate aceste hale vor fi interconectate. Sună interesant, nu? Aș mai fi avut nevoie și de un depozit pentru hrana cailor însă m mi se părea că spațiul nu prea mă ajuta… Dar, evident, am primit sprijin și în acest aspect!

Oricum, construirea unui astfel de proiect e o clar o treabă de specialiști. Doar ei au capacitatea de a înțelege atât cerințele tehnice, cât și cele estetice și funcționale.  Sala de călărie, grajdurile, camera pentru harnașamente, depozitul de cereale, totul a fost gândit în cel mai mic detaliu.

frisomat
sursa foto: frisomat.ro

Acum pot închide ochii și vizualiza rezultatul final:

Echipa Frisomat practic a gândit totul și a venit cu soluții extraordinare! Cum reglementările ne permit, tot ei au decis și să integreze un soclu de lemn pentru a spori siguranța clădirii.

Evident, eu una nu aș fi putut gândi toate acestea. Mă pricep la calcule, înțeleg desene tehnice. Dar, cam aici se termină totul. Ei, în schimb au venit cu viziunea. Și mi-a plăcut la nebunie! E practică și perfect pliată pe visurile mele. Singurul lucru de care a trebuit să-mi fac griji a fost alegerea culorii, știți doar cum suntem noi, femeile. Am ales, în cele din urmă un maro apropiat de culoarea lemnului. Asta pentru a da complexului de hale metalice un aspect rustic și pentru a-l integra mai ușor cu celelalte elemente din jur.

frisomat
sursa foto: frisomat.ro

Pas cu pas mai aproape de visul meu

Astăzi dăm startul lucrărilor și sunt extrem de încântată. Parcă totul a mers ca pe roate. Am avut o întâlnire cu echipa Frisomat, l-am explicat ce vreau, iar ei au ascultat, au venit cu idei și sfaturi. Însă, cel mai important, mi-au înțeles pasiunea. Ei construiesc orice de la cluburi unde se dau petreceri fastuoase, la hale de depozitare. Au înțeles că arena mea de echitație e mai mult decât o simplă sală de agrement Frisomat. E un îndeplinirea unui vis, înainte de toate. Apoi, după ce au gândit totul mai în detaliu au venit și cu un calcul ce se încadra perfect în bugetul meu.

Abia aștept să mă văd în arenă! Să-i simt energia. Abia aștept să oferim și primele lecții de echitație în noua clădire, să văd chipurile fericite ale clienților. Acesta va fi cel mai mare câștig, dincolo de îmbunătățirea și diversificarea gamei noastre de servicii.

Sunt sigură că Lusitano va avea și mai mult succes așa, rebranduit ca un hotel – centru de echitație all season. Ah, dacă ar fi și ai mei aici să vadă, sigur ar fi mândri de tot ce am realizat. Dar, adevărul e că nu ai cum să nu reușești atunci când ai alături un partener de încredere, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul lui cum e Frisomat. Cu ei merg la sigur!

Articol scris cu drag pentru SuperBlog.

Sharing is caring:

Ori poate vrei să fii la curent cu tot ce scriu?

Introdu adresa de mail în căsuța de mai jos și de două ori pe lună vei primi vești de la mine despre articolele de pe blog și conținut exclusiv!

Please wait...

Mulțumesc! Ne vedem în inbox!

© dealedianei.ro, 2021
%d blogeri au apreciat: